Regele Suediei este implicat într-un scandal sexual

Ultima actualizare:

Regele Suediei, Carl XVI Gustaf, este subiectul unui biografii care-i atribuie numeroase orgii sălbatice, alimentate de consumul de alcool, precum şi petreceri în jacuzzi, cu fotomodele dezbrăcate sau frecventarea unor cluburi conduse de Mafie.

"Familia regală a fost întotdeauna privită ca fiind o familie fabuloasă. Dar aceste acuzaţii sunt atât de grave, încât încrederea noastră în ea este grav deteriorată", a declarat Jenny Madestam, un analist politic citat de Daily Telegraph.

"Am vorbit cu familia mea şi cu Regina şi am hotărât să dăm pagina şi să mergem mai departe pentru că acestea sunt lucruri care s-au întâmplat cu mult timp în urmă", a spus Regele, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Declaraţia sa poate fi interpretată ca o mărturisire, este sub demnitatea lui să comenteze, chiar şi o carte bazată pe bârfe despre viaţa lui privată", a comentat Paul Ronge, un expert în Relaţii Publice.

Autorii cărţii, Thomas Sjöberg, Tove Meyer şi Deanne Rauscher, au petrecut doi ani culegând informaţii despre regele Carl XVI Gustaf "ca persoană", fiind relatate evenimente din tinereţea suveranului suedez şi circumstanţele ascensiunii acestuia pe tronul Suediei, la vârsta de 27 ani.

În mare parte, cartea ce conţine peste 300 de pagini, se bazează pe mărturii ale fetelor care petreceau cu regele. Autorii scriu că Regele "s-a îndrăgostit ca un adolescent" şi că Regina, soţia sa din 1976, ştia despre aventurile sale, dar că nu a putut face nimic pentru a-l opri.

Sunt oferite, de asemenea, dovezi că un mafiot sârb, Mille Markovic, a gazduit petreceri pentru Rege şi prietenii lui, într-un club din Stockholm, sub Departamentul Naţional de Poliţie. Markovic a povestit că în interiorul localului era un jacuzzi, iar fetele invitate la petrecere îşi "aruncau hainele şi se aşezau în braţele bărbaţilor". Ulterior, fiecare bărbat alegea câte o fată, cu care îşi petrecea noaptea.

"Am dovezi şi întreaga lume la va vedea. Acestea sunt fapte reale, iar eu pot dovedi fiecare lucru", a declarat Markovic, pentru un ziar suedez.

Unul dintre elementele cele mai intrigante ale scandalului, este modul în care populaţia suedeză a reacţionat. Peste 80 la sută spun că dezvăluirile nu le-au schimbat percepţia asupra regelui - şi aproape 50 la sută dintre cei chestionaţi susţin că nu este în regulă ca jurnaliştii să se bage în viaţa privată a familiei regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net