«Regele» Hagi, trădat de «Terminator»

Ultima actualizare:

„Este o înfrângere dureroasă, mai ales pentru că am dominat repriza secundă. Ăsta este fotbalul, nu poţi să câştigi mereu", a fost reacţia lui Gică Hagi, pus faţă în faţă cu primul eşec din al doilea său mandat la Galata.

Inevitabil, „Regele" trebuia să ofere o justificare şi pentru gafa defensivă care a decis meciul de la Trabzon (0-2), comisă chiar de unul dintre „pariurile" sale din primele trei partide.

Puternicul fundaş central Servet Cetin, cunoscut în Turcia ca „Terminator" pentru masca de protecţie pe care o poartă, fusese neglijat de fostul antrenor Frank Rijkaard şi părea să renască sub oblăduirea lui Hagi.

Cetin a greşit însă într-un moment inexplicabil pentru experienţa sa, oferindu-le pe tavă celor de la Trabzon golul de 1-0. „Nu e el de vină. Până atunci jucase foarte bine", a comentat Hagi, sărind în apărarea lui „Terminator".

După 11 etape, Galatasaray se zbate la mijlocul clasamentului în Turcia, pe locul nouă, una dintre cauze fiind problemele de efectiv cu care se confruntă Hagi.

Astfel, cei mai buni jucători de atac, Arda Turan şi Milan Baros, sunt în continuare indisponibili, în timp ce Kewell abia a revenit după o accidentare. În aceste condiţii, ar fi fost momentul ca Misimovici şi Elano să demonstreze că-şi merită banii, însă şi aceştia au dezamăgit în ultimele partide şi nu l-au ajutat deloc pe Gică Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net