Recomandările Click! TV pentru zilele de 14, 15 noiembrie

Ultima actualizare:

    Urmăreşte filmul "Destinaţie finală 2", duminică, pe Kanal D, de la ora 20.00
Urmăreşte filmul "Destinaţie finală 2", duminică, pe Kanal D, de la ora 20.00

A venit şi week-endul, iar ofertele televiziunilor sunt foarte variate. Aşadar, iată ce puteţi urmări la televizor în zilele de 14 şi 15 noiembrie.

SÂMBĂTĂ

TV 1000, ora 21.00 - Marele Lebowski

Peste “Dude” Lebowki (Jeff Bridges) năvălesc nişte indivizi care îl bat bine. El descoperă că cel căutat de aceştia e un milionar pe care îl cheamă tot Lebowski.

Universal Ch., ora 19.20 - Afacerea Hudsucker

Când directorul corporaţiei Hudsucker Industries se sinucide, consiliul său director elaborează un plan viclean pentru a pune mâna pe cât mai mulţi bani: angajează un începător, pe nume Norville Barnes (Tim Robbins), în fruntea companiei.

TVR 2, ora 19.30 - Doctor Who

Doctorul Who (David Tennant), călător prin timp, se întoarce cu o nouă serie de întâmplări fantastice. El porneşte la bordul navei Tardis spre noi aventuri în spaţiu şi timp.

Dar, când vizitează noua “reşedinţă” a omenirii, dintr-un viitor îndepărtat, el descoperă secrete cumplite ascunse într-un spital de lux.

Pro Cinema, ora 20.00 - Vulturul de fier 2

Doi piloţi americani sunt forţaţi să coopereze cu ruşii, într-o misiune ce are ca scop distrugerea unui proiect de arme nucleare din Estul Mijlociu. Un film cu Louis jr. Gossett şi Sharon Brandon.

Acasă TV, ora 20.30 - Întoarcerea la Laguna albastră

Sarah se întoarce la San Francisco, la bordul unei nave, împreună cu fiica ei Lilli (Milla Jovovich). Pe vas se mai află şi tânărul Richard (Brian Krause) care-şi pierduse părinţii.

Cinemax, ora 19.15 - Cercul literar “Jane Austen”

Oameni pasionaţi de opera lui Jane Austen înfiinţează un club. Printre membrii acestui cerc literar se află Sylvia, o femeie divorţată, Bernadette (Kathy Baker), care a decis că a sosit momentul să îşi accepte vârsta şi Prudie (Emily Blunt).

Naţional TV, ora 22.00 - Luptătoarea

O fată acumulează progresiv o ură legată de tot ce înseamnă viaţa ei. Diana (Michelle Rodriguez) descoperă o modalitate de a-şi descărca furia: boxul.

DUMINICĂ

TVR 1, ora 21.10 - Tinereţe veşnică

Momentul întâlnirii dintre actriţa Madeline (Meryl Streep), acum trecută de prima tinereţe, şi rivala sa din tinereţe Helen (Goldie Hawn), căreia îi furase iubitul (Bruce Willis), declanşează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru răzbunare dar, mai ales, pentru descoperirea secretului tinereţii fără bătrâneţe.

PRO TV, ora 23.15 - Joc final

Agentul Alex Thomas (interpretat de Cuba Gooding jr.) şi colegul său Brian (interpretat de Patrick Fabian) se aflau în garda preşedintelui atunci când acesta a fost asasinat. Ei descoperă adevărul din spatele unei uriaşe conspiraţii.

Kanal D, ora 20.00 - Destinaţie finală 2

Plecată să se distreze cu prietenii, Kimberly (A.J. Cook) priveşte neputincioasă cum buştenii dintr-un autocamion se desprind şi cad pe autostradă, provocând o catastrofă în lanţ, ce are ca urmări zeci de morţi răniţi şi maşini distruse.

Ea întoarce maşina şi blochează accesul pe autostrada 23, timp în care la faţa locului ajunge un tânăr ofiţer de poliţie (Michael Landes).

SERIAL

Pro Cinema, ora 19.00 - Monk

PRO Cinema prezintă un nou serial de acţiune: “Monk”. Adrian Monk (Tony Shalhoub), un fost detectiv poliţist, suferă acum de numeroase obsesii şi de o serie de fobii, după moartea soţiei sale Trudy.

El este concediat din cauza acestor dereglări psihice. Adrian este ajutat de Natalie (Traylor Howard) pentru a se întoarce în Poliţie.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net