Recomandările Click! pentru ziua de vineri, 16 octombrie

Ultima actualizare:

FILME

TVR Cultural, ora 20.45 - După-amiaza unui torţionar

Calitate de copil de trupă, apoi, după război, a fost vagabond, doreşte să-şi mărturisească crimele unei ziariste şi unui fost deţinut politic, dar reportofonul nu se declanşează...

PRO TV, ora 22.30 - Contra timp 2

Călin Boboc (Dragoş Bucur) şi Lori pleacă în Spania pentru a-l aduce în ţară pe cel mai influent traficant de carne vie din Europa de Vest, Corsicanu (Florin Piersic jr., în dreapta). În tot acest răstimp, colegii lor rămaşi în ţară sunt pe urmele unui ucigaş în serie psihopat, care îşi arde victimele de vii.

Naţional TV, ora 22.00 - Specii 2

Patrick Ross (Justin Lazard) se cuplează cu extraterestra Eve (Natasha Henstridge), sperând să distrugă astfel întreaga omenire. Dar planul lor e pus în pericol de un grup de pământeni.

HBO Comedy, ora 21.30 - Curtezanul

Deşi extrem de timid, tânărul Randy Bodek (Patrick Dempsey) e singurul care le poate face fericite pe femeile din Beverly Hills: le ascultă, le face complimente, le fotografiază şi le lasă trandafiri pe pernă... În alte roluri: Kirstie Alley şi pe Robert Ginty.

MGM, ora 21.30 - Candidatul manciurian

Sergentul Raymond Shaw nu-şi iubeşte plutonul şi nici soldaţii nu sunt ataşaţi de el. În timpul unei patrule, întregul pluton este capturat de trupe coreene comuniste. Un film cu Lawrence Harvey şi Angela Lansbury.

Pro Cinema, ora 22.00 - Angajatul lunii

David Walsh are o viaţă perfectă: o logodnică superbă, o casă frumoasă, o maşină puternică şi este manager la o bancă importantă. În ziua în care se aştepta să fie ales „angajatul lunii“, David este concediat. Sarah află că i-a fost infidel şi rupe logodna, iar un hoţ îi fură maşina.

TCM, ora 22.00 - Dorinţa

Ned Racine este avocat într-un mic orăşel din Florida. La unul din procese o întâlneşte pe Matty Walker şi începe o aventură pasională cu ea. Problema este însă că în „calea“ celor doi stă Edmund, actualul soţ al lui Matty. Pe care cei doi vor încerca să-l elimine...

TV 1000, ora 23.00 - Culori

Bob şi Danny sunt parteneri în cadrul departa­mentului de po­liţie din L.A. Cei doi parteneri au moduri diferite de acţiune şi de a vedea lucrurile. Bob este dur, dar şi-a câştigat respectul membrilor bandelor. Danny e obraznic, bătăuş şi rece şi-şi tot face duşmani în rândul bandelor.

TV 1000, ora 21.00 - Şacalul

Atunci când fratele unui şef mafiot este prins de FBI, Şacalul, un criminal fără scrupule, este angajat pentru a rezolva această „problemă“. Aflând că Şacalul a ieşit la vânătoare, directorul-adjunct al FBI-ului, Carter Preston, porneşte pe urmele ucigaşului plătit.

DOCUMENTARE:

TVR Cultural, ora 17.55 - Renaşterea

Episodul din această după-amiază încearcă să stabilească rolul jucat de curţile princiare, în a doua jumătate a celui de-al XV-lea secol, în definirea termenului de „artist“ aşa cum îl cunoaştem astăzi: un personaj cu calităţi speciale, a cărui muncă are un preţ – o cotă – pe piaţa de artă.

Călătoria începe în Florenţa patronată de familia Medici, continuă în Rimini condus de Sigismondo Malatesta; ajungem apoi la Urbino, unde patron al artelor era Federigo da Montefeltro, iar în Mantua, vizităm palatul familiei Gonzaga.

Discovery, ora 20.00 - Tehnici esenţiale de supravieţuire

În Hawaii, aventurierul Bear Grylls (foto) demonstrează cum se poate supravieţui într-unul dintre cele mai periculoase şi mai dure medii de pe Pământ: Muntele Kilauea, cel mai activ vulcan din lume. Descopere cele mai noi tehnici de supravieţuire, numai de la Bear!

MUZICĂ

Viasat History, ora 23.00 - Jimi Hendrix: ultimele 24 de ore

În afara scenei, Jimi Hendrix (foto) era timid şi retras, dar pe scenă devenea un geniu impunător, ale cărui spectacole au declanşat o revoluţie în muzică şi în modă. Moartea sa, la doar 27 de ani, nu a putut fi explicată şi a rămas învăluită în mister şi în ziua de astăzi.

Acest documentar explorează şi explică motivele pentru care moartea lui Jimi a fost bântuită de zvonuri, bârfe şi informaţii false. Împrejurările care au condus la tragicul său deces pot fi acum examinate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net