Recomandările Click! pentru ziua de miercuri, 7 octombrie

Ultima actualizare:

MGM, ora 21.30 – Cum să-ţi omori soţia

După o noapte de chef, Stanley Ford, un celibatar convins, se trezeşte însurat cu o frumoasă italiancă blondă, de care nu mai poate scăpa. De aceea, în benzile desenate la care lucrează, imaginează o crimă. Când soţia îi dispare cu adevărat, toate bănuielile cad asupra lui. Un film cu Jack Lemmon, Virna Lisi, Terry-Thomas şi Eddie Mayehoff.

TV 1000, ora 21.00 – Fresh 

Un băiat de culoare încearcă să supravieţuiască în jungla oraşului făcând pe curierul pentru un traficant de droguri. El trebuie să folosească banii câştigaţi pentru a se întreţine pe sine şi pe sora sa. Inteligenţa şi hotărârea îl ajută să câştige încrederea patronului şi viaţa sa intră într-o rutină neplăcută, dar suportabilă. Un film cu Samuel L. Jackson, Sean Nelson şi Giancarlo Esposito.

HBO Comedy, ora 00.05 – Profu' de engleză

Filmul este o povestea unui agent de publicitate concediat, pe care Biroul de şomaj îl trimite să lucreze ca profesor la baza armată locală. Necesitatea angajării unui profesor vine din aceea că opt dintre soldaţi nu sunt în stare să priceapă nimic din ceea ce li se predă. Sarcina noului profesor este să îi aducă pe linia de plutire. Un film cu Danny DeVito şi Mark Wahlberg.

TCM, ora 22.00 - S-a născut o stea

Talentatul star rock John Norman (Kris Kristofferson) a avut de-a lungul carierei sale un succes enorm. Dar, odată cu trecerea timpului, cariera sa este în declin. Folosindu-se de notorietatea sa, John o ajută pe tânăra Esther Hoffman (Barbra Streisand) să semneze un contract cu o casă de discuri. În timp ce Esther urcă pe cărările gloriei, John se pierde. Nici iubirea nu-l poate ajuta să revină la gloria de odinioară.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net