Recomandările Click! pentru ziua de miercuri, 28 octombrie

Ultima actualizare:

FILME

MGM, ora 21.30 - Cărările gloriei

În timpul primului război mondial, generalul francez Broulard ordonă să se lanseze o ofensivă sinucigaşă, numită “Furnicarul”. Filmul îi are în distribuţie pe Kirk Douglas şi Ralph Meeker.

TCM, ora 21.00 - Piscina ucigaşă

Un detectiv particular e chemat în Louisiana pentru un caz de şantaj. Acolo descoperă că femeia implicată e o fostă iubită din trecut (Joanne Woodward). Harper (Paul Newman) este prins în lupta dintre victima şantajului şi un baron local foarte influent.

TVR 1, ora 22.50 - Charlot şi Fatty la cafenea

Doi beţivi locuiesc la acelaşi hotel. Unul este agresiv cu nevasta lui, la fel ca şi „colegul“ de pahar. Într-o seară, cei doi încearcă să doarmă în barul în care se aflau. Daţi afară din bar, bărbaţii se culcă într-o barcă care îi va duce în mijlocul mării.

SERIALE:

PRO Cinema, ora 20.00 - Dispăruţi fără urmă

Echipa îl caută pe Chris Manning, un judecător care a fost dat dispărut după ce bărbatul a intervenit în cazul unui băieţel care suferea acasă de abuzuri. Din păcate toate dovezile sunt neesenţiale, pentru a-l găsi pe bărbat.

AXN, ora 21.00 - Doctor House

În timp ce se afla la o petrecere, un jurnalist suferă o criză şi leşină. Imediat este trimis la spital şi ajunge pe mâinile medicilor de la Princeton Plainsboro Teaching Hospital. Întrucât House este prins în aeroport, echipa va rezolva cazul fără ajutorul carismaticului doctor.

DOCUMENTARE:

Viasat History, ora 17.00 - Misterele istoriei

Echipa caută adevărul din spatele legendelor locale din Marea Britanie, folosind resurse accesibile oricui. Experţii îi vor instrui cum să separe faptele de ficţiune, ajutându-i să navigheze prin arhive şi să descifreze arhitectura clădirilor şi peisajelor. Fiecare episod examinează un zvon local.

TVR Cultural, ora 23.20 - Despre frumuseţe...

În India, în cadrul unor săpături arheologice în Gujarat, s-au descoperit rădăcinile Ayurveda. Tot aici existau „guru marma“, care puteau vindeca sau ucide numai prin apăsarea unor anumite puncte de pe corp. În Roma antică se află termele, multe fiind faimoase.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net