Recomandările Click! pentru ziua de miercuri, 14 octombrie

Ultima actualizare:

Serialele zilei:

Pro Cinema, ora 21.00 - Veronica

Incapabilă să-şi găsească un partener, Ronnie aruncă biletele pentru un spectacol de balet. Olive încearcă să o împace, explicându-i că nu este nimic în neregulă cu o femeie care iese singură în oraş.

AXN, ora 22.00 - Refugiul

Magnus încearcă să oprească un război biologic. Virusul care-i infectează pe oameni îi va face pe aceştia să se atace între ei. John Druitt se întoarce în Refugiu şi îi anunţă că Cabal este în spatele acestei epidemii periculoase.

Filme:

HBO, ora 20.00 - Hitman

Agentul 47 are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru că i-ar face plăcere, ci pentru că aşa a fost educat: să-şi execute misiunile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viaţa sa a unei emoţii necunoscute trezite de către o rusoaică.

Cinemax, ora 01.20 - N-am chef de nimic

Hudson este cel mai mare duşman al său. Suferă de multiple dezordini psihice, cleptomanie şi o permanentă gândire negativă, toate acestea par să aibă drept motiv relaţia cu „nebuna“ sa mamă. Dar o întâlneşte pe Sara, fata care pare „perfectă“ pentru el...

TV 1000, ora 23.00 - Predator

Neînfricatul luptător de combat Dutch Schaefer (Arnold Schwarzenegger) este trimis de guvernul SUA într-o misiune extrem de periculoasă. El descoperă zeci de cadavre măcelărite ale unor luptători.

În acest moment apare Predator, o maşină de ucis oameni. Un vânător feroce venit aparent dintr-o altă lume, el începe să-i sfârtece pe americani, unul câte unul. În viaţă mai rămâne doar Schaefer.

Cinemax, ora 23.00 - Rosewood

Filmul conturează evenimentele care au dus la o explozie de ură rasială şi la devastarea oraşului Rosewood, cu o populaţie majoritară de culoare şi relativ prosperă. Vecinii din oraşul Sumner, majoritar albi, erau foarte săraci.

Tragedia s-a declanşat când o femeie albă din Sumner a pretins că a fost atacată în casă de un bărbat de culoare necunoscut. Un film cu Ving Rhames şi Jon Voight.

Romantica, ora 20.00 - Solomon şi Sheba

După moartea sa în vechiul Israel, Regele David are o întâlnire cu Dumnezeu, care îi spune că cel care îi va urma la tron va fi Solomon (Jimmy Smits). Faraonul Egiptului este dispus să cedeze un port la Marea Roşie reginei Sheba (Halle Berry), dacă aceasta va reuşi să-l distrugă pe Solomon.

Pe măsură ce Israelul prosperă sub conducerea lui Solomon, duşmanii săi devin şi mai înverşunaţi.

National TV, ora 20.15 - Operaţiunea Delta Farce

Bill, Larry şi Everett sunt prieteni. Larry e ospătar. Colegul său, bucătarul, o lasă însărcinată pe prietena lui; Bill locuieşte într-o remorcă alături de soţia lui nebună şi de copii.

Everett stă în-tr-un depozit unde lucrează ca agent de pază. Într-o zi, sergentul Kilgore îi confundă cu membrii Gărzii Naţionale şi le spune că urmează să fie trimişi în Irak.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net