Recomandările Click!, pentru ziua de marţi, 29 septembrie

Ultima actualizare:

    Nu rata pe TV 1000, filmul de referinţă 'Braveheart' de la ora 23.00
Nu rata pe TV 1000, filmul de referinţă 'Braveheart' de la ora 23.00

Astăzi ai câteva motive să te aşezi comod în pat şi să deschizi televizorul. Iată propunerile noastre pentru ziua de marţi:

1. TVR 1 – 21.00 – 22.40 : Filmul de comedie 'Ali Baba şi cei 40 de hoţi '

Ali Baba (Fernandel), servitorul unui om bogat, este trimis de acesta pentru a cumpăra o sclavă. Aici o întâlneşte pe frumoasa dansatoare Morgiane, de care se îndrăgosteşte. Dar tatăl iubitei sale a vândut-o bogatului Kassim! Când află de comoara celor 40 de hoţi, Ali-Baba e decis să folosească comoara pentru a-şi elibera iubita.

2. PRO TV – 20.30 – 22.15 : Filmul de acţiune 'Fără teamă'

Complet umilit după uciderea tatălui său într-un duel public, Huo Yuanjia (Jet Li) se hotărăşte să facă tot posibilul pentru a ajunge luptătorul perfect. Din nefericire, el va descoperi odată cu uciderea brutală a familiei sale că abilităţile sale de luptător atrag crime cumplite pornite din dorinţa oamenilor pentru răzbunare. Îmbrăţişând sincera bunătate şi generozitatea, el descoperă un nou mod de viaţă.

3. HBO – 20.00 – 21.25 : Comedie 'Călătorie cu peripeţii'

Melanie este aproape de absolvirea liceului. Ea visează să ajungă procuror şi primul pas pe care vrea să îl facă e un tur prin curtea posibilelor universităţi. E o călătorie pe care o planifică exclusiv pentru ea şi prietenele ei, dar tatăl ei (Martin Lawrence), şef al poliţiei locale, e exagerat de protector cu ea. Aşa că porneşte împreună cu ele într-o aventură care devine un coşmar plin tensiuni.

4. TCM - 22.00 - 00.10 : Filmul 'Batman se întoarce'

Batman trebuie să lupte acum cu mai mulţi crimimali. Împotriva lui s-au aliat Pinguinul, care ameninţă să distrugă oraşul cu o armă cumplită, Femeia Pisică şi maleficul Maximillian Shreck, care doresc să cucerească oraşul Gotham şi să scape pentru totdeauna de Batman.

5. TV 1000 - 23.00 - 02.30 : Filmul 'Inimă neînfricată'

William Wallace, un patriot scoţian, porneşte la război împotriva regelui Edward I al Angliei, care a invadat Scoţia şi a supus poporul. După ce soţia acestuia este ucisă de soldaţii britanici, William, alături de câţiva oameni curajoşi, a reuşit să înfrângă armata engleză la Stirling Bridge, devenind astfel un erou naţional şi nu simbol al libertăţii scoţienilor.

Filmul, câştigător a mai multe premii Oscar, inserează printre bătăliile sângeroase şi o legătura amoroasă dintre William şi prinţesa Isabelle.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net