Recomandările Click! pentru ziua de joi, 29 octombrie

Ultima actualizare:

FILME

MGM, ora 01.20 - Ofensa

Detectiv în cadrul poliţiei engleze, Johnson (Sean Connery) e marcat de cei douăzeci de ani de carieră, în care s-a ocupat de crime. Frământat, neliniştit, Johnson îşi iese din fire în timpul unei anchete dificile...

HBO, ora 20.00 - Va curge sânge (There Will Be Blood)

Povestea urmăreşte ascensiunea lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), evoluând dintr-un miner amărât, care îşi creşte singur fiul, într-un mare magnat al ţiţeiului. Când el primeşte un pont, îşi ia fiul şi pleacă să îşi încerce norocul în Little Boston.

MGM, ora 23.30 - Trapez

Artistul de circ Mike Ribble trăieşte cu amintirea vremurilor de glorie, întrerupte de un accident. Dorind să realizeze numărul lui Mike, tânărul Tino (Tony Curtis) încearcă să-l convingă să-l ajute. Dar prezenţa Lolei (Gina Lollobrigida) declanşează între ei o rivalitate periculoasă.

HBO, ora 22.30 - O nouă profesie

HBO prezintă un nou serial de comedie “O nouă profesie”. Sophie (Natacha Lindinger), o gospodină de 40 de ani, rămâne brusc fără soţ şi descoperă curând că decedatul era, fără ştiinţa ei, producător de filme porno.

TCM, ora 01.10 - Pisica pe acoperişul fierbinte

Pisica pe acoperişul fierbinte“ este un film fascinant. Capetele de afiş, doi monştri sacri (Taylor şi Newman), sunt ambii impecabili în postura de cuplu erodat: Brick, chinuit de vină s-a scufundat în alcool, iar Maggie luptă cu disperare pentru dragostea lui, dar şi pentru o bucată din moştenirea socrului milionar.

Nici soţia superficială a acestuia, nici celălalt fiu nu au curajul să îi comunice verdictul funest al doctorilor. Reuniunea de familie devine, pe măsură ce toţi protagoniştii îşi dau arama pe faţă, o serie de minciuni.

Hallmark, ora 20:00 - Promoţia ‘76

Inspectorul Tom Monroe este un detectiv cu multă experienţă, care nu lasă niciun caz nerezolvat. El se confruntă însă cu proprii demoni, care ies la iveală în momentul în care are de-a face cu o serie de crime ce îi vizează pe membrii unei promoţii din 1976.

TV 1000, ora 21.00 - Oamenii felină

Irena se îndrăgosteşte de un gardian al unei grădini zoologice. Într-o zi, fratele ei îi povesteşte o întâmplare teribilă, care o bulversează. Amândoi au moştenit blestemul familiei, prin care orice intimitate sexuală duce la transformarea omului într-un leopard negru, care-şi devorează partenerul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net