Recomandările Click! pentru zilele de 21,22,23 octombrie

Ultima actualizare:

MIERCURI

Naţional TV, ora 20.15 - Larry, cablistu'

Larry (Larry The Cable Guy), inspector OPC, este fericit cu obişnuitele restaurante de mâna a doua. El este concediat după ce se amestecă în treburile afaceriştilor din oraşul lui.

Hallmark, ora 00.00 - Regina fecioară

De la prinţesa adolescentă la regina desăvârşită, Anne-Marie Duff joacă rolul reginei Elizabeth I în această adaptare despre domnia care a transformat Anglia într-o mare putere a lumii. Drama explorează zilele petrecute de ea închisă în Turnul Londrei de sora ei vitregă, Regina Mary.

TCM, ora 23.30 - Pisica de pe acoperişul fierbinte

Brick (Paul Newman) e nefericit în mariajul cu Maggie (Liz Taylor). Speranţa că va rămâne cu averea tatălui e singurului lucru care îl mulţumeşte.

JOI

HBO, ora 22.00 - Bodyguard: Un nou început

Leung (Vincent Sze) este garda de corp a unuia dintre capii triadei mafiote din Hong Kong. El primeşte delicata misiune de a proteja o tânără britanică.

MGM, ora 23.45 - Omul din La Mancha

O bandă de hoţi pune la cale jefuirea poetului Cervantes. El speră să salveze manuscrisul cu povestea cavalerului Don Quijote, cel pentru care iubirea faţă de Dulcineea (Sophia Loren) e supremă.

TVR 2, ora 23.10 - Impostorul

Omul de ştiinţă Spencer Oldham (Gary Sinise) se trezeşte bine dispus, după o noapte romantică petrecută cu soţia. Mai târziu în acea seară, savantul se trezeşte legat de un scaun şi acuzat că ar fi un impostor extraterestru...

VINERI

HBO, ora 23.50 - Lichidaţi-l

Domnul. Smith (Clive Owen) se trezeşte în situaţia de a proteja un bebeluş. La scurt timp după ce Smith asistă la naşterea micuţului, el descoperă că acesta este ţinta unei forţe malefice. El se asociază cu o prostituată, pe nume DQ (Monica Bellucci), împreună cu care încearcă să dezlege misterul...

Cinemax, ora 22.55 - Copiii tatălui

Anul 2027. Sunt aproape 19 ani de la ultima naştere a unui copil. Pentru Theo (Clive Owen), toate acestea sunt prea puţin importante. El se trezeşte aruncat într-un camion şi obligat să ajute o femeie însărcinată...

TCM, ora 22.00 - O lume perfectă

Butch Haynes (Kevin Costner) este un evadat care ia ostatic un băieţel de 9 ani. Butch devine tot mai interesat de băiat, care nu are tată şi e crescut de o mamă habotnică, iar între cei doi ia naştere o afecţiune care devine tot mai profundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net