Recomandările Click! pentru week-endul 10-11 octombrie

Ultima actualizare:

SÂMBĂTĂ:

Cinemax, ora 21.00 - Cercul literar "Jane Austen"

Câţiva oameni pasionaţi de opera scriitoarei Jane Austen înfiinţează un club, prilej cu care se pot întâlni şi discuta despre autorul preferat într-un mediu organizat. De fapt, este vorba despre un grup select din care fac parte cinci femei şi un enigmatic bărbat, toţi având aceeaşi pasiune. Din distribuţia filmului fac parte Maria Bello, Kathy Baker, Emily Blunt, Amy Brenneman şi Nancy Travis.TVR1, ora 00.10 - Golanii După ce confruntările dintre benzile rivale dintr-un mic orăşel s-au stins, în sufletele unor tineri a rămas melancolia vremurilor apuse. Acesta este cazul lui Rusty James (Matt Dillon), care trăieşte în umbra fratelui său mai mare, pe care îl idolatrizează datorită aventurilor sale din tinereţe şi la nivelul căruia este convins că nu se va ridica niciodată. Dar totuşi, nu ratează nici o provocare pentru a dovedi contrariul...

HBO, ora 22.20 -Jurnalul unui scandal

Barbara Covett (Judi Dench) predă istorie la un liceu din Londra. Este o domnişoară bătrână, singură şi cinică. Existenţa ei pare să capete un alt sens atunci când trimestrul reîncepe cu o prezenţă nouă, profesoara de arte plastice Sheba Hart (Cate Blanchett). Cu aerul ei boem, mult mai tânăra Sheba magnetizează pe toată lumea, iar Barbara se simte la rândul ei atrasă de ea. Cele două se apropie într-o prietenie respectuoasă care pare firească şi care se extinde şi în afara şcolii.

B1, ora 21.00 - Moromeţii

Ecranizare a celui mai cunoscut roman al lui Marin Preda, acest film reconstituie existenţa celei mai fascinante şi zbuciumate familii din literatura romană. "Moromeţii" ar fi fost doar o altă ecranizare a unei capodopere clasice, dacă nu ar fi avut o distribuţie fenomenală: Victor Rebengiuc în rolul lui Ilie Moromete şi Mitică Popescu în rolul lui Cocoşilă. Alte roluri de neuitat sunt cele ale lui Dorel Vişan, Florin Zamfirescu şi Teodora Mareş.

PRO Cinema, ora 22.00 - Rocco şi fraţii săi

Rosaria se mută la Milano, cu cei patru fii, dintre care unul este Rocco (Alain Delon). La început, familia are o mulţime de probleme, dar, până la urmă, toate se rezolvă. Simone boxează, iar Rocco lucrează la o curăţătorie. Simone o întâlneşte pe Nadia, cu care are o relaţie. După ce-şi termină stagiul militar, Rocco devine iubitul acesteia. Tensiunea dintre cei doi fraţi creşte într-atât, încât poate duce la crimă.

Naţional TV, ora 00.00 - Viaţa şi epoca lui Reynaldo Arenas

La 14 ani, Reinaldo Arenas (Javier Bardem) e "recrutat" şi şcolit de revoluţia cubaneză. La 20, el îşi publică primul roman, pentru care câştigă premiul naţional. E singurul care va fi publicat în Cuba lui Fidel Castro. Celelalte opt romane, nuvele şi poezii vor fi interzise în propria-i ţară şi vor vedea lumina tiparului peste hotare. Cel de-al doilea roman al său e cenzurat dar, în Franţa, va fi considerat cel mai bun roman străin în 1969.HBO Comedy, ora 00.05 -Vise împlinite

Această comedie exploatează poveştile de dragoste ale unui tânăr cu un hobby bizar: traficul pe autostradă. Charlie Dunlap e acaparat de circulaţia pe autostrăzi. El se îndrăgosteşte de vesela Amy şi devin iubiţi în ultima noapte înainte de terminarea colegiului. Dar Charlie se mută în L.A. pentru a fi mai aproape de marile autostrăzi. Din distribuţia filmului fac parte Josh Charles, Anne Heche şi Christine Lahti.

DUMINICĂ

TVR 2, ora 23.10 - Dicţionarul iubirii

Nora se apropie de 30 de ani şi simte că o ia razna. Toţi prietenii au familie şi copii, iar ea eşuează în orice relaţie. Dar viaţa i se schimbă în ziua în care îl întâlneşte pe Julien, un francez fermecător care îi suceşte minţile. Din distribuţia filmului fac parte Parker Posey, Tim Guinee, Drea de Matteo, Gena Rowlands şi Peter Bogdanovich.HBO, ora 21.35 - Misterele Berlinului

Jurnalistul Jake Geismer (George Clooney) soseşte la conferinţa de la Potsdam pentru a relata de la locul importantului eveniment. Ca să treacă mai uşor, acesta poartă o uniformă militară. Pentru că a ajuns aici, Jake este decis să o găsească pe Lena Brandt, o fostă iubire de-a lui. Femeia are foarte multe de ascuns şi încearcă să scape de trecutul ei, străduindu-se cu disperare să părăsească Berlinul.

PRO Cinema, ora 23.00 - Pumnul de fier

În timp ce cetăţenii din Shanghai tremură de teama ocupaţiei japoneze, Chen Jun (Bruce Lee) se înscrie la cursurile Academiei de Arte Marţiale Jin Wu, sperând să-şi îmbunătăţească abilităţile de luptător şi să dea lovitura de graţie tiraniei, organizând rezistenţa subterană. Când maestrul lui Chen este ucis de liderii japonezi, Chen este orbit de furie şi dornic să se răzbune.

AXN, ora 22.00 - Spanglish

Flor (Paz Vega) este o femeie de origine mexicană care îşi creşte singură fata. Dorind să îi asigure fetei o situaţie mai bună decât cea pe care o are ea, Flor o ia pe Cristina şi lucrează ca menajeră pentru o familie din California. Deşi fata se adaptează uşor şi reuşeşte să vorbească fluent engleza destul de repede, Flor nu are de gând să renunţe la identitatea sa latină, aşa că nu vorbeşte decât în spaniolă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net