Recomandările Click! pentru week-end-ul 3-4 octombrie

Ultima actualizare:

SÂMBĂTĂ

Filme

Kanal D, ora 19.15 –  Aventurile lui Pluto Nash

Gangsterii au pus ochii pe Clubul Pluto, al cărui patron este Pluto Nash (Eddie Murphy). Dar îndrăzneţul Pluto nu e gata să iasă din joc.

Cu ajutorul bodyguard-ului humanoid (Randy Quaid) şi al unei cântăreţe în devenire (Rosario Dawson), a mamei sale (Pam Grier), a superstarului Jay Mohr şi a mai multor personaje, Pluto e pe cale să lanseze mafia direct pe orbită.

HBO Comedy, ora 00.50 – Între dragoste şi ură

Darnell (Martin Lawrence) e un şovinist a cărui principală preocupare este să seducă şi să abandoneze femeile. El lucrează la un club de noapte. Când în clubul la care lucra, soseşte senzuala Brandi (Lynn Whitfield), Darnell simte că viaţa i-a oferit provocarea finală.

Frumoasa doamnă îi respinge avansurile la început, ceea ce nu face decât să-l înverşuneze şi mai mult.

Antena 1, ora 20.30 – Panică în tunel

Ca de obicei, în tunelul ce leagă insula Manhattan de New Jersey, traficul este îngrozitor la orele de vârf. Un accident rutier declanşează o explozie devastatoare. Înăuntru, câţiva supravieţuitori sunt prinşi între dărâmăturile ce le blocheaza ieşirea.

Singura speranţă a acestor nefericiţi este Kit Latura (Sylvester Stallone), un fost şef al echipelor medicale de urgenţă.

Cinemax, ora 00.30 - Dragonul roşu

Agentul FBI Will Graham este însărcinat cu prinderea criminalului supranumit „Zâna Măseluţă“.

Pentru aceasta, Graham îi cere ajutorul unui prizonier periculos, lui Hannibal „Canibalul“ Lecter. Singura problemă este că Hannibal îl ajută nu doar pe Graham, dar şi pe ucigaş.

Serial

TVR 2, ora 23.10 - Plumbul din sânge

Răpirea unei fetiţe de 11 ani declanşează alerta generală, aşa-numitul „cod ambră“, iar doctorul Hill şi inspectorul de poliţie Alex Fielding încep să adune indicii pentru a porni pe urmele făptaşului.

Documentar

TVR Cultural, ora 20.00 - Prin ţara zânelor

Descoperă povestea osuarului de la Ciclovina, din Munţii Sebeşului, şi epopeea unui proiect temerar, susţinut de speologii de la Focul Viu şi coordonat de oameni de ştiinţă, care şi-a propus să recupereze acest impresionant sit paleontologic în care oasele de urs de peşteră s-au contopit cu cele ale omului primitiv.

Vei putea urmări în această seară imagini exteorioare de la Ciclovina, precum şi cum se realizează săpăturile de salvare şi protecţie a sitului paleontologic.

Emisiune

AXN, ora 15.00 - Crezi că ştii să dansezi?

Juriul îl caută pe cel mai bun dansator din America, adică pe cel care, la finalul emisiunii, va câştiga 250.000 de dolari. Dansatorii trebuie să impresioneze pe cei din juriu cu mişcări şi coregrafii originale. De la salsa la hip-hop, tinerele speranţe dau tot ce pot pentru a câştiga.

DUMINICA

Filme:

TVR 1, ora 21.10 – Totul despre băieţi

Will (Hugh Grant) este un celibatar de 38 de ani, fără nici o ambiţie şi fără să se gândească prea mult la o schimbare în modul său de viaţă.

El trăieşte din banii aduşi de un cântec de Crăciun pe care l-a compus tatăl său cu mult timp în urmă. Dar viaţa sa foarte relaxantă ia o altă întorsătură atunci când se împrieteneşte cu un copil de 12 ani.

Acasă, ora 20.30 - Legile atracţiei

Cei mai buni avocaţi din New York, Daniel Rafferty şi Audrey Woods, ajung să pledeze unul împotriva celuilalt, într-un extrem de important caz de divorţ. De-a lungul procesului apar numeroase situaţii conflictuale, din cauza faptului că cei doi au medote de lucru complet diferite.

Kanal D, ora 20.15 - Răzbunătorii

Agentul John Steed şi experta în paranormal Emma Peel îşi unesc forţele împotriva diabolicului Sir August de Wynter. Acesta deţine un dispozitiv cu ajutorul căruia poate controla vremea şi ameninţă să abată tunetele şi fulgere asupra Marii Britanii.

Pro Cinema, ora 20.15 - Bodyguard

După ce primeşte mesaje de ameninţare, o cântăreaţă consimte să apeleze la un bodyguard. Frank Farmer, fost agent CIA, preia misiunea şi instituie în jurul divei un regim strict de securitate. Deşi la început detestă acest lucru, vedeta începe să se simtă atrasă de bodyguardul ei.

Emisiune:

PRO TV, ora 20.30 - Divertis – Land of Jokes

Din această toamnă, Ela Prodan a primit viza pentru cea mai veselă ţară din regatul PRO TV: din 4 octombrie, în fiecare duminică seara, alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Cristian Greţcu, Doru Pârcălabu, Ioan Gyuri Pascu şi alţi actori, Ela va aduce pe micul ecran personaje feminine pline de umor în show-ul ”Divertis – Land of Jokes”.

 PRO TV, ora 13.15 - Se întoarce Apropo TV

În emisiunea moderată de Andi Moisescu vor defila câteva poveşti din lumea mondenă care ar lăsa filmele fără replică. Fii rătăciţi şi regăsiţi, soţii şi amante, despărţiri şi împăcări, totul într-un material marca „Apropo TV”.

Simona Macovei, scenarist al telenovelelor „Inimă de ţigan” şi „Regina”, Cătălin Măruţă şi Bobo de la „Fără zahăr” comentează destinele mai ceva ca-n filme ale unor persoane publice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net