Reacţii după calificare

Ultima actualizare:

"Sunt destul de bătrân şi sper să mai apuc o dată ca Dinamo să facă performanţă la nivel înalt. A fost un meci dificil în faţa unei echipe de tineri, iar adversarul a fost de admirat. Sper să găsim timp şi înţelegere pentru a forma o echipă competitivă. Nu cred că Dinamo a controlat jocul cu Oţelul pentru că a avut doar o ocazie şi jumătate, trebuie ca pe viitor să arate mai mult. Oricum, suntem în progres ca joc", a spus Dinu.

El l-a lăudat pe Claudiu Niculescu pentru golul înscris şi afirmă că îşi doreşte ca Dinamo să aibă în lot numai jucători din pepiniera proprie. "Claudiu avea multă nevoie de acest gol pentru că nu mai înscrisese de multă vreme. E bine pentru că azi am avut mari probleme de lot şi nu am avut decât două-trei variante ofensive. În ceea ce priveşte transferurile, pot să vă spun că Dinamo a crescut jucători în ultimii 10-12 ani, a importat mult, cei care au confirmat, sunt cei de la centrul nostru. Chiar voi propune să readucem la echipă jucătorii împrumutaţi. Să nu mai transferăm jucători luaţi de pe Animal Planet, nişte ciudăţenii", a opinat oficialul dinamovist.

Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristian Borcea, susţine că Niculescu va deveni unul dintre golgheterii echipei deoarece reuşita cu Oţelul l-a "descătuşat" şi crede că Ianis Zicu are la rândul său nevoie să înscrie o dată:

"Mă bucur mult pentru Niculescu, era golul de care avea nevoie. Va fi o descătuşare pentru el şi de acum încolo va marca multe goluri. Zicu trebuie să facă acelaşi lucru ca şi Claudiu, să marcheze un gol. După acest succes, pot spune că e bine că suntem în grafic cu toate cele trei competiţii. Nu-mi este frică de niciun adversar, ci doar de accidentările din lotul nostru".

Declarat cel mai bun jucător al partidei, Claudiu Niculescu, consideră că Dinamo a devenit principala candidată la câştigarea Cupei României. "M-am nimerit şi eu la acea fază în careu, am închis ochii şi am tras tare. Mă bucur că am marcat şi sunt foarte fericit că am mers mai departe în cupă, mai ales că multe dintre favorite au fost eliminate. Pot spune că acum Dinamo e principala favorită la câştigarea trofeului", a afirmat şi atacantul în vârstă de 33 de ani.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a dispus, joi, pe teren propriu, scor 1-0, de Oţelul Galaţi, în optimile competiţiei, graţie reuşitei lui Claudiu Niculescu din minutul 75.

"Dinamo nu bătea pe nimeni"

De cealaltăî parte, directorul general al Oţelului, Marius Stan, a declarat că formaţia din Ştefan cel Mare a evoluat sub aşteptări, dar a avut noroc datorită faptului că echipa lui Dorinel Munteanu nu a avut aproape deloc intenţii ofensive.

"Sunt foarte supărat pentru că ne-a bătut o echipă răcită rău. Nu am avut deloc curaj şi a ieşit ce a ieşit. La ora asta, Dinamo nu ar fi bătut pe nimeni, dar noi nu am avut deloc curaj. Echitabil era să intrăm în prelungiri. Ne-a lipsit totul şi nu am crezut deloc în şansa noastră", a spus Stan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net