Răzvane, când începe reconstrucţia?

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

La amicalul cu Ucraina, România a avut pe teren şase jucători care au fost titulari şi la ultimul meci al naţionalei în era Piţurcă.

Înfrângerea din amicalul cu Ucraina, scor 2-3, a nemulţumit o ţară întreagă. Aceasta a fost a doua înfrângere pentru naţionala lui Răzvan Lucescu în acest an, după eşecul cu Israel, de acasă, scor 0-2. Adus pentru a reconstrui echipa naţională, după ce aceasta a ratat calificarea la Mondialul din Africa de Sud, Răzvan Lucescu merge tot pe mâna fotbaliştilor ce erau convocaţi în mod constant şi de Piţurcă. Astfel, la jocul cu Ucraina, actualul selecţioner a trimis în teren nu mai puţin de şase fotbalişti care au fost titulari şi la ultimul joc al naţionalei în era Piţurcă. Lobonţ, Tamaş, Raţ, Rădoi, Cociş şi Cristi Tănase s-au aflat pe teren atât la eşecul sâmbătă cât şi la înfrângerea cu Austria, scor 2-1. Dacă acestora li se mai adaugă un Cristi Chivu, care nu a jucat cu Austria, un Ciprian Marica, care nu a evoluat cu Ucraina, sau chiar un Adrian Mutu care, în mod normal sunt titulari de drept, vedem că Răzvan Lucescu intenţionează să folosească acelaşi „11" şi în campania pentru EURO 2012.

Maftei, Roman şi Daniel Niculae, singurele noutăţiSingurele modificări sunt Maftei în locul lui Contra, Roman în locul lui Nicoliţă şi Daniel Niculae în locul lui Gigel Bucur, asta în cazul în care Adrian Mutu nu este utilizat. Tocmai din acest motiv, fostul selecţioner Anghel Iordănescu a atacat politica lui Lucescu jr. „Exceptând 10-15 minute din parcursul jocului, naţionala nu a arătat nimic. În faza de apărare nu am arătat nici organizare, nici determinare şi nici un joc care să ne dea siguranţă. Faza de atac a fost lentă, greoaie, previzibilă. De foarte multe ori s-au dat pase lungi fără o adresă precisa. Cele mai mari probleme au fost la mijloc, aici Răzvan trebuie să găsească soluţii. El trebuia să încerce mai demult jucători noi la naţională. Păi Lucescu aduce aceiaşi jucători ca şi Piţurcă. Cu riscul de a pierde mai mult, Răzvan trebuia să grăbeasca primenirea lotului", a afirmat Iordănescu.

Naţionala lui Răzvan vs Naţionala lui Piţurcă

Ucraina - România 3-2România: Lobonţ - Maftei, Tamaş, Chivu, Raţ - Roman (Deac 78), Rădoi, Ghioane (Cociş 46), Cr. Tănase (Răduţ 85) - Bilaşco (Mazilu 83), A. Cristea (D.Niculae 46). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Austria - România 2-1România: Lobonţ - Contra, Tamaş, Goian, Raţ - Nicoliţă, Cociş, Rădoi, Cr.Tănase - Bucur, Marica. Rezerve: Dorel Stoica, Max Nicu, Paul Codrea, Pantilimon, Săpunaru, Ov. Petre, M. Niculae. Antrenor: Victor Piţurcă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net