Răzvan Lucescu vs Miron Markevici

Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu (41 ani), selecţionerul echipei de fotbal a României, se va afla la al nouălea meci pe banca tehnică a naţionalei, astăzi, la amicalul cu Ucraina, de pe stadionul "Ukraina" din Lvov (ora 20,30).

În opt meciuri cu Lucescu jr selecţioner, România a reuşit 4 victorii, 2 egaluri şi a pierdut de 2 ori, având un golaveraj de 8-10. Trei meciuri au fost amicale, două câştigate în deplasare (1-0), cu Ungaria şi Polonia, iar altul pierdut acasă cu Israelul (0-2).

În deplasare, bilanţul a fost de 5 meciuri, 3 victorii, 1 egal şi 1 eşec, golaveraj 4-6, iar pe teren propriu România a disputat 3 meciuri, a câştigat un meci, a făcut o remiză şi a pierdut alt meci, golaveraj 4-4.

Miron Markevici (59 de ani) a fost numit selecţioner în luna februarie a acestui an şi are un singur meci (amical) la naţionala Ucrainei, câştigat marţi cu scorul de 4-0 în faţa Lituaniei, la Harkov. Miron Bogdanovici Markevici a fost un jucător modest, care a evoluat pe postul de mijlocaş la Karpatî Lvov, SCA Lvov, FC Spartak Ordjonikidze şi FC Torpedo Luţk.

Cariera de antrenor şi-a început-o la Torpedo Luţk, după care a continuat la Krivbas Krivoi Rog, Volîn Luţk, Karpatî Lvov, Podilia Hmelniţki, Metalurg Zaporoje, Anji Mahacikala (Rusia) şi Metalist Harkov

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net