Răzvan Lucescu s-a izolat de familie

Ultima actualizare:

Selecţionerul a început pregătirea meciului de la Belgrad într-un mod inedit. Deranjat de faptul că e considerat de unii drept „băiatul lui tata", Răzvan a luat o primă măsură.

Şi-a rugat tatăl, pe Mircea Lucescu, să nu dea nicio declaraţie în presă referitoare la echipa naţională şi, mai mult, a refuzat să mai discute cu el până după meci, deşi cei doi, foarte apropiaţi, vorbeau zilnic.

Esti suporter? Click aici si spune-ti parerea pe forum!

La finalul jocului de la Belgrad, dezamăgit de rezultatul partidei, Răzvan a adoptat aceeaşi măsură a izolării. După ce jucătorii au părăsit vestiarul, Lucescu a mai rămas câteva minute singur cu capul sprijinit în mâini.

A schimbat apoi câteva vorbe cu Ionuţ Lupescu, după care a apelat-o pe soţia sa doar pentru a-i spune că o va suna când va ajunge la hotel. Nu a mai făcut-o. S-a retras în cameră cu intenţia de a revedea meciul pe DVD, dar nu a mai avut însă puterea.

Mircea Lucescu a încercat să ia legătura cu el, să-l liniştească puţin după dezastrul de la Belgrad, însă Răzvan n-a mai vrut să vorbească cu nimeni. A urmat o noapte albă în care Răzvan a fost singur cu gândurile lui.

Nu a dormit deloc până dimineaţă, când, destul de răvăşit, şi-a făcut apariţia în holul hotelului. Supărarea şi dezamăgirea încă i se citeau pe faţă.

A căutat să se mai liniştească şi l-a sunat, într-un final pe tatăl său, dar i-a interzis să aducă vreun moment vorba de meciul cu sârbii.

«A fost o seară tâmpită!»

Selecţionerul a recunoscut că nu a ştiut să reacţioneze la forcingul sârbilor

Răzvan Lucescu s-a declarat principalul vinovat pentru dezastrul din Serbia. "Eu sunt antrenorul, este în primul rând vina mea pentru ceea ce s-a întâmplat", a spus selecţionerul, la scurt timp după finalul jocului de la Belgrad.

Încercând să dezvolte subiectul, Lucescu jr. a precizat că scorul cu care a pierdut România a fost unul mult prea mare: "Nu asta este valoarea echipei naţionale. A fost un meci care nu s-a jucat în condiţii normale. Sârbii au fost înnebuniţi să facă spectacol, noi am fost mai puţin motivaţi. În plus, am luat două goluri în ultimele cinci minute, când eram în inferioritate numerică. A fost o seară tâmpită din toate punctele de vedere".

Selecţionerul a refuzat să creadă că Mutu şi Chivu au încasat cartonaşe intenţionat, pentru a lipsi de la următoarea partidă a tricolorilor, cea cu Insulele Feroe.

"Mutu nu a auzit fluierul arbitrului, iar la faultul făcut de Chivu a fost vorba de un atac întârziat. Nu vreau să cred altceva", a conchis Răzvan, care a recunoscut că au fost momente în care s-a blocat la Belgrad. "Nu-mi explic cum am pierdut în halul ăsta, nu am mai ştiut să reacţionez".

Cele 19 echipe calificate la CM

Africa de Sud (ţară organizatoare), Anglia, Spania, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Serbia, Ghana, Coasta de Fildeş, Brazilia, Paraguay, Chile, SUA, Mexic, Japonia, Coreea de Sud, Australia, Coreea de Nord

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net