Răzbunarea traficanţilor de droguri: familia unui militar, executată

Citeste tot despre: 

Ucigaşi plătiţi de cartelurile de droguri au împuşcat mortal mama, fratele, sora şi mătuşa unui soldat din Marina mexicană. Soldatul a murit săptămâna trecuta într-o descindere în care liderul unui cartelul de traficanţi de droguri a fost ucis, informează Reuters.

Mai multi bărbaţi înarmaţi au intrat în casa familiei soldatului din Quintin Arauz, în sudul statului Tabasco, luni, înainte de miezul de nopţii, şi au deschis focul. Un al cincilea membru al familiei a fost rănit.

Acesta se pare ca a fost un atac organizat drept răzbunare pentru a operaţiune a Marinei mexicane de săptămâna trecuta în urma căreia Arturo Beltran Leyv, liderul unui important cartel de traficanţi de droguri, a fost ucis.

Atacul în urma căreia 4 membri ai familiei soldatului Melquisedet Angulo au fost ucişi a avut loc la doar câteva ore după înmormântarea sa.

Soldatului decedat i s-au adus omagii publice, fiind considerat un erou, iar mamei sale i s-a promis o pensie viageră. În acest fel, familia soldatului a putut fi identificată de traficanţi. Soldaţii mexicani şi personalul marinei, de obicei, poartă măşti pentru a îşi proteja identitatea.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1