Răspunsul sexexpertei Ioana la întrebarea: «Cum se face sexul oral?»

CLIIMA20140103_0047_1.jpg

Scrie-ne ce probleme ai în amor

Abia şi-a început viaţa sexuală şi ar vrea să ştie cum se face sexul oral. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.

"Bună, Ioana. Sunt Alexa, din Buzău. Am început de puţin timp viaţa sexuală şi nu ştiu cum se face sexul oral. Ce riscuri implică? Există anumite tehnici de făcut sex oral? Ce secrete îmi poţi dezvălui pe această temă?"

Dragă Alexa, îmi face o mare plăcere să citesc scrisorile pe care le primesc la redacţie şi în special de la tinerii care abia şi-au început viaţa sexuală (aşa cum eşti şi tu) şi care îmi cer sfaturi cu privire la cum ar trebui să se comporte din punct de vedere sexual.

Dorinţa de a acumula cât mai multă informaţie despre sex, un fenomen atât de vast şi de complex, mă face să cred că suntem în direcţia bună, că tinerii nu vor mai privi viaţa sexuală cu reticenţă sau, cum spun unii, că sexul ar fi ceva "murdar".

În plus, e bine să fiţi bine informaţi înainte de a porni la treabă. De aceea, recomand tuturor să citească multe materiale pe teme sexuale, astfel încât să poată deosebi ce e bine de ce e rău. Revin la scrisoarea ta. Îţi voi răspunde punctual, la fiecare întrebare. Cum se face sexul oral? Nimeni nu se naşte învăţat. Totul se învaţă pas cu pas. Nu trebuie să ai prejudecăţi de tipul "Cum să pun gura pe aşa ceva?" sau "Nu e deloc igienic". Şi îţi voi spune un secret. Bărbaţii adoră să li se facă sex oral.

Totuşi, nu uita că există un preludiu şi pentru asta! Doar nu ai să te arunci direct în acţiune. Să presupunem că staţi în picioare, îmbrăţişaţi. Atinge-i penisul cu mâna, uită-te în ochii lui şi spune-i că vrei să-i oferi un sărut. În acest timp, uită-te în jos, sugerând ce anume vrei să săruţi. Va înţelege din prima şi va intra în jocul ăsta.

Apoi, coboară încet spre abdomenul său. Între timp erecţia sa va fi fermă, iar să te vadă cât de mult îţi doreşti sex oral îl va excita la culme. Trebuie să ai buzele umezite, apoi poţi începe să-l săruţi.

Îl ţii cu o mână sau cu ambele, dar nu uita să-i arunci şi lui priviri. Bărbaţii sunt fascinaţi să fie priviţi în ochi în timp ce li se face sex oral şi să li se spună cât de mult îţi place ceea ce faci.

Trebuie să-ţi foloseşti mâinile şi limba, fiindcă sexul oral nu înseamnă doar o mişcare sus-jos. Alternează suptul cu linsul. Nu trebuie să fii brutală, ci îţi recomand să fii senzuală şi tandră. La final, e posibil ca el să vrea să termine la tine în gură. Dacă vrei, poţi accepta, însă, te avertizez: nu orice spermă are gust bun.

Sau nu de fiecare dată... Dacă vrei să eviţi asta, când simţi că s-a apropiat momentul, continuă să-i masezi penisul cu mâna, până ejaculează pe sânii tăi, de exemplu, sau continuaţi partida cu sex vaginal. Acum îţi voi spune şi câteva lucruri despre riscuri, aşa cum m-ai rugat. Sexul oral nu e o formă mai sigură decât sexul normal, se pot contacta boli. Dacă vrei să fii sigură că nu se întâmplă nimic, îţi recomand să foloseşti prezervativul, cu atât mai mult cu cât tu eşti  la începutul vieţii sexuale.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic "pentru Ioana", sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 23.30, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro.

loading...
Loading...