«Răpitorii mi-au crescut bine fetiţa»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În octombrie 2009, Denisa Novacovici, în vârstă de două luni, a fost furată  de la Secţia Distrofici a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu. Răpitorii au fost găsiţi în Elveţia.

Denisa Novacovici, acum în vărstă de aproape un an, a fost adusă în ţară sâmbătă seara, cu avionul. Din Elveţia, fetiţa şi părinţii ei au zburat până la Bucureşti, iar de acolo au plecat spre Timişoara.

„Mulţumesc la poliţia de aici că şi-au dat interesul. Acolo au avut grijă de ea. Sunt bucuroasă că acum e la mine. Mi-au zis că e sănătoasă şi nu are nimic. Au crescut-o bine", a spus mama fetei, Codruţa Novacovici, în vârstă de 19 ani, după aterizarea pe aeroportul din Timişoara.

Odată cu fetiţa, tinerii părinţi au primit de la elveţieni şi mai multe cadouri pentru Denisa. „Am primit hăinuţe, pamperşi. A fost frumos, am stat la hotel", a mai spus tatăl fetei.

Codruţa Novacovici este fericită că micuţa Denisa e sănătoasă

simeon stalpnicul png

Cât despre cea care le-a răpit copilul, părinţii Denisei au spus că speră să îşi primească pedeapsa. Denisa Novacovici a fost furată din spitalul timişorean în luna octombrie 2009, de o femeie de 39 de ani de origine română, care locuieşte în Elveţia.

Când au dat de urma fetei, poliţiştii au constat că micuţa avea deja documente noi. Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare. Răpitorii au intrat în clinică pe uşa din spate şi au furat copilul în timp ce personalul clinicii, o infirmieră şi o asistentă, se aflau la alt etaj al clădirii.

Conducerea spitalului a declarat imediat după eveniment că nu are portar, pentru că angajările sunt blocate de guvern. „Personalul medical de acolo nu are nici o vină pentru ce s-a întâmplat în noaptea dispariţei", a spus medicul Adrian Crăciun, directorul Spitalului de Copii.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net