Rapidul s-a lipit de prima poziţie

Ultima actualizare:

La Piatra-Neamţ, giuleştenii au fost din nou o echipă îndrăgostită de atac, dar puţin aeriană în apărare. Moldovenii au fost puşi la punct în două minute, după golurile lui Lazăr şi Buga la două faze aproape successive.

Mijlocaşul a marcat cu capul după o minge deviată de Buga, iar Pele l-a executat pe Lipitor la capătul unei faze lucrate perfect de tânărul Ioniţă. Două lovituri fulgerătoare aplicate de giuleşteni, care au lăsat Ceahlăul fără aer.

Însă Rapidul nu s-a dezminţit, a trecut într-o viteză inferioară, iar nemţenii au avut trei ocazii până la pauză. A fost un gol anulat aiurea, pentru un presupus fault în atac la portarul Marinescu, o intervenţie in extremis al lui Iencsi în faţa lui Fabbron şi o lovitură de cap ratată de puţin de Forminte.

Buga a închis meciul

La reluare, Rapid a vrut să scape de repede de orice emoţie. O fază aproape identică cu cea de la golul doi, pasă Ioniţă - şut Buga sub bară, şi giuleştenii erau pe val! Iar seara s-a încheiat perfect cu o reuşită a lui Spadacio, jucătorul ce a ţinut Rapidul în spate sezonul trecut.

După 4-0 cu Ceahlăul, CFR şi Steaua, viitoarele adversare, sunt avertizate! Rapid şi-a trecut în cont a patra victorie consecutivă în campionat, a marcat din nou peste trei goluri şi e în formă mare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net