Rapid, zdrobit de CFR Cluj în Giuleşti

Ultima actualizare:

Startul meciului a fost de-a dreptul exploziv. Ardelenii au deschis scorul prin Nei, pentru ca la doar două minute, Herea să egaleze. Amebele goluri au venit după erori ale portarilor. În ultimul minut al primei reprize, Nei a reuşit dubla.

După pauză a început coşmarul pentru rapidişti: Peralta şi Mureşan au punctat pentru un incredibil 4-1 pentru CFR!

Iată cele două echipe:

Rapid: Marinescu - Helder, Iordache, Iencsi, Bozovic - Matic, C. Lazăr - Buga (Cesinha 61), Spadacio, Herea (Dobroiu 83) - Ioniţă (Răduţă 87). Antrenor: Viorel Hizo.

CFR Cluj: Nuno Claro (Stăncioiu 40) - Panin, Mureşan, Cabrera, Edimar - Dani - Culio, Peralta, Deac (Dubarbier 64) - Nei (Mara 74), Traore. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Iordache 26, Herea 52, Helder 71, Bozovic 89 / Traore 17, Culio 54

Arbitri: Alexandru Tudor - Sebastian Gheorghe, Sebastian Stoianof

Stadion: Giuleşti - Valentin Stănescu; Spectatori: 7.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 10: Cabrera a centrat de pe partea stângă, Marinescu a scăpat mingea de lângă Traore, iar vârful ivorian a pasat pentru Nei, care a deschis scorul.

1-1, min. 12: Spadacio a centrat dintr-o lovitură liberă, Claro a respins în faţă până în Herea, care a înscris, dar mijlocaşul giuleştean se afla în ofsaid.

1-2, min. 45: Culio a centrat în careu, iar Nei a profitat de ieşirea greşită a lui Marinescu şi a marcat cu o lovitură de cap.

1-3, min. 68: Culio a executat un corner de pe partea stângă şi Mureşan, de la 10 metri, a înscris cu o lovitură de cap plasată lângă stâlpul stâng al porţii lui Marinescu.

1-4, min. 75: Mureşan a executat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, Marinescu a respins greşit în faţa porţii, de unde Peralta a reluat simplu în plasă.

Nuno Claro s-a accidentat în minutul 35 la o pătrundere a lui Ioniţă, atunci când atacantul Rapidului l-a lovit din greşeală. După numai câteva minute, a solicitat schimbarea.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net