Radu Mazăre: «Ce-aş mai arde o revoluţie!» FOTO

Citeste tot despre: 

După modelul Che Guevara, cu o bască roşie pe cap şi sub semnul kaki al luptătorului de guerilă, Radu Mazăre, le-a mărturisit tinerilor prezenţi la malul mării, la Şcoala de Vară a PSD, că i-ar fi plăcut ca Elena Udrea să fie premier. El le-a mai spus că nici ideea unei revoluţii alături de tineri nu-i displace, dar că pentru asta ar trebui să mai slăbească.

Într-un limbaj colorat el a atras atenţia că linguşitorii se arată viteji, doar după ce văd că un lider şi-a pierdut influenţa politică. "Ce-aş mai arde o revoluţie!", a exclamat Radu Mazăre în debutul discursului său. "Cu voi, cei de aici". Arătând spre veteranii de partid, prezenţi deja pe scenă, primarul Constanţei a recunoscut că "poate ar mai alege şi câţiva din cei prezenţi", "dar în rest, numai cu voi aş mai arde o revoluţie".

Bătrânul mutilat de piţipoanca lui Mazăre jr cere daune de 1 milion de euro

Amica lui Mazăre, clientă veche a poliţiştilor constănţeni

UPDATE Prietena lui Răducu Mazăre a mutilat un pieton pe zebră

El şi-a exprimat mirarea că acum muţi sunt "şmecheri", "îl înjură pe Băsescu. După şase ani de zile, când a luat-o la vale omul, toţi sunt şmecheri", deşi în urmă  cinci ani "umblau cu capul în pământ" şi doar câţiva întrăzneau să-l critice pe faţă, printre care s-a numit şi pe sine."Cred că îl înjuram pe Băsescu, eu, domnul Năstase, şi puţin domn' preşedinte (n.r. Ponta)", a spus Măzăre. Vizibil încălzit de reacţia sălii, Măzăre a adăugat: "pe domn' preşedinte Năstase, când era preşedintele partidului şi prim-ministru, mamă, câţi îl pupau în fund". "Dacă se întorcea, uite-aşa se forma o coadă după el. Se întorcea el, se muta şi coada", a punctat Radu Mazăre, gesticulând sugestiv pentru a-şi ilustra mai bine ideea.

"Când a luat-o puţin la vale, toţi îia din coadă s-au urcat pe el şi uite-aşa-i făceau. Na, na, ce ne-ai făcut tu nouă", a mai spus Mazăre, care după fiecare din afirmaţii întreba sala şi prezidiul "e adevărat?".

Radu Mazăre face multe valuri la Marea NeagrăRadu Mazăre a dat petrecere pe peluza casei


Referindu-se recenta remaniere, Mazăre a exclamat: "nu Boc, ci Udrea să devină prim-ministru!" "Udrea, că asta-i bună să-i frece, uite-aşa!"  a spus el, arătând cum sunt întorşi pe o parte sau pe alta potenţialii miniştri.În privinţa "revoluţiei", el le-a sugerat participanţilor la şcoala de vară a PSD să mai slăbească, dacă vor revoluţie cu ei: "Au venit băieţii să facă poze cu mine, ute-aşa erau pe aici (n.r. burtă), dolofani". "La revoluţie e foamete, luptă", le-a atras el atenţia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1