Rădoi a stricat «Ceasul»

Ultima actualizare:

Destine diametral opuse pentru Mirel Rădoi şi Ovidiu Petre în Arabia Saudită. Foşti coechiperi la Steaua, amândoi au ajuns la Riad, la echipele cele mai mari ale oraşului, cu cei mai mulţi bani şi cei mai mulţi suporteri.

Similitudinile se sfârşesc aici. De când a ajuns la Al-Hilal, Rădoi s-a umplut de bani, glorie şi trofee. În schimb, la Al-Nasr, Petre a avut parte de mai multe momente neplăcute. Echipa sa a ieşit din lupta pentru titlu, prinţii nu plătesc salariile la timp, iar prietenii cei mai buni ai mijlocaşului, Zenga şi Cociş au fost deja daţi afară.

Joi seară, un nou eşec pentru „Ceasul". În semifinalele Cupei „Coroanei Prinţului", Al-Hilal a învins Al-Nasr cu 2-0. Eşecul a devenit cu atât mai dureros pentru Petre cu cât a deviat în propria poartă lovitura liberă din care Rădoi a deschis scorul în minutul 19! Seara neagră a „Ceasului" s-a întregit, atunci când a fost schimbat la pauză din cauza unei accidentări.

Fără el, coechipierii săi au primit şi golul de 2-0, iar înfrângerea putea fi şi mai severă, dacă, în repriza a doua, Rădoi - integralist - nu rata un penalty parat de portarul advers.

Fostul căpitan al Stelei poate cuceri, pentru a treia oară consecutiv, Cupa „Coroanei Prinţului". În ultimul act, Al-Hilal va întâlni câştigătoarea dintre Al-Wahda şi Al-Ettifaq, ultima fiind pregătită de Ion Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net