Purtat pe aripi de un înger

Ultima actualizare:
Fetiţa a fost salvată  de sârmele de rufe care i-au atenuat căderea
Fetiţa a fost salvată de sârmele de rufe care i-au atenuat căderea

Roberto nu înţelege prea bine ce i s-a întâmplat. Ştie doar că a zburat prin aer, apoi a plâns puţin pentru că s-a zgâriat la mânuţă. Mama lui e sigură însă că a asistat la o minune. Doar nu în fiecare zi cade un copil de la etajul patru şi se alege doar cu câteva zgârieturi.

Roberto Mădălin Fotache are un an şi zece luni, iar vineri seara s-a născut a doua oară. Băieţelul fusese lăsat vineri seara de mama lui, Otilia Fotache (22 de ani), în grija unei prietene.

Femeia l-a scăpat însă din priviri pentru câteva clipe. A fost suficient pentru ca Roberto să se urce pe pat, apoi pe calorifer şi în cele din urmă pe pervazul ferestrei. Acolo s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

"Eram în casă, am auzit o bufnitură şi am ieşit la geam. L-am văzut pe copil jos. Nu a durat mult şi s-a ridicat şi a mers. Am sunat totuşi la Salvare" ne-a spus Dorina Popovici, vecina de la etajul întâi.

Roberto a fost imediat dus la Spitalul de Urgenţă din Focşani. Medicii au rămas uimiţi de faptul că băieţelul supravieţuise căderii de la 11 metri şi avea doar câteva zgârieturi.

"E o minune că nu a păţit nimic. M-am speriat groaznic. Dumnezeu l-a ţinut până la un metru de pământ şi apoi i-a dat drumul", spune Otilia Fotache. Poliţia şi Protecţia Copilului au început o anchetă.

"Noi am demarat deja cercetările în acest caz. Mama copilului şi prietena acesteia în grija căreia a fost lăsat copilul în momentul accidentului, sunt cerectate pentru neglijenţă", ne-a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Citeşte şi:

«Ruben a ţinut ochii închişi în avion»

Fosa septică a devenit capcană pentru un copil de trei ani

Căminul horror! O studentă a murit după ce a căzut în puţul ascensorului!

Daria a căzut de la etajul opt şi a scăpat nevătămată!

O minune asemănătoare s-a petrecut şi acum trei ani, la Bucureşti. Atunci, toată lumea a fost şocată după ce o fetiţă de patru anişori, Daria Brujban a căzut de la etajul opt al unui bloc din Militari şi a scăpat fără nici o zgârietură.

Lăsată singură acasă pentru doar câteva minute, Daria, copil neastâmpărat, s-a urcat pe pervazul geamului de la bucătărie şi a alunecat în gol.


    Fetiţa a fost salvată  de sârmele de rufe care i-au atenuat căderea
Fetiţa a fost salvată de sârmele de rufe care i-au atenuat căderea

Norocul ei au fost câteva aparate de aer condiţionat şi nişte sârme de rufe care i-au atenuat căderea, salvând-o practic de la moarte.

Daria a fost dusă la spital unde medicii au rămas consternaţi: micuţa avea doar câteva vânătăi. Mama Dariei, Mariana Brujban a schimbat apartamentul de la etajul opt cu unul situat la parter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net