Pumni şi îmbrânceli la firma fraţilor Boureanu

Ultima actualizare:
Scandalul a avut loc la  sediul firmei Altipo
Scandalul a avut loc la sediul firmei Altipo

Scandal mare, marţi după-amiază, la firma de termopane a fraţilor Cristian şi Sorin Boureanu. O ceartă între fratele politicianului şi un fost colaborator s-a sfârşit cu pumni şi îmbrânceli, cel din urmă ajungând la spital mai mult inconştient.

Cine nu ştia că politicianul Cristian Boureanu împarte o firmă de termopane cu fratele său, Sorin, află acum.

Din păcate pentru ei, reclama e puţin cam negativă, având în vedere scandalul iscat, marţi, în jurul orei 14.30, la firma „Altipo", cu sediul pe Bulevardul Burebista din Capitală.

Citeşte şi:

Boureanu şi Pelinel, casă de 1 milion $ la New York

Boureanu şi Pelinel, executaţi de bancă pentru 3,5 milioane €

Firea vrea 500.000 de euro de la Boureanu - VIDEO

„Victima lui Sorin Boureanu se judecă cu firma acestuia de vreun an, în urma unei colaborări", ne-a declarat avocata bărbatului agresat, Laura Vlăducă.

„De fapt, clientul meu a pus termopane la nişte vile din comuna Domneşti, prin firma lui Boureanu, după care au apărut nişte neînţelegeri, care au culminat, ieri, cu un scandal. Clientul meu a fost lovit cu pumnul de Sorin Boureanu, apoi a fost împins pe scări, ajungând de la etajul trei la doi", a completat avocata.

Laurenţiu Apostolache, de 42 de ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul „Bagdasar-Arseni".

„S-a lovit rău la cap. A avut momente când şi-a pierdut cunoştinţa şi când a delirat. Medicii i-au făcut tomografie, care, din fericire, a ieşit bine, însă, îl mai ţin în spital până mâine", ne-a mai spus Laura Vlăducă.


    Scandalul a avut loc la  sediul firmei Altipo
Scandalul a avut loc la sediul firmei Altipo

Aceasta susţine că, imediat după incident, la locul scandalului a fost chemat şi Cristian Boureanu. „A fost chemat, probabil, ca să muşamalizeze totul", a încheiat avocata.

Boureanu: «Fratele meu nu l-a îmbrâncit. A încercat doar să aplaneze conflictul»

Deputatul PDL, Cristian Boureanu, susţine că nu are nici o legătură cu scandalul şi că a aflat de incident de la fratele său.

„Eu am fost toată ziua (n.r. marţi) la Snagov şi nu m-am întâlnit cu nici un domn. Dacă acest domn mă acuză de ceva, îl dau în judecată. Fratele meu mi-a povestit că nu s-a implicat în incident, ci doar a ieşit din biroul lui să aplaneze conflictul dintre Laurenţiu Apostolache şi oamenii de la firma de pază. Eu nu am nici un amestec, am aflat doar că poliţiştii de la Secţia 11 au intervenit. Ce este adevărat e că avem firmă de termopane, dar de ea se ocupă fratele meu Sorin, nu eu", ne-a declarat pedelistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net