Prunea, noul şef de haită

Ultima actualizare:

Mutarea începutului de an în fotbalul românesc urmează a fi oficializată azi sau mâine, pentru că până acum s-a aşteptat revenirea lui Borcea în ţară.

Astfel, după îndelungi discuţii cu Prunea, care au început prin octombrie-noiembrie 2009, Dinamo a reuşit „achiziţionarea" unei alte foste glorii, alături de Cornel Dinu, în structurile de conducere.

Portarul care a îmbrăcat, de-a lungul carierei, cu întreruperi, 11 sezoane tricoul roş-alb revine „acasă" în aceeaşi funcţie pe care a ocupat-o şi Florin Răducioiu la Dinamo, în perioada decembrie 2006-februarie 2007.

„Marele Blond" a plecat din „haită" după mai multe certuri cu şefii. „Sperăm să nu se întâmple acelaşi lucru şi cu Prunea", au spus conducătorii. Lui Prunea îi va reveni misiunea de a face legătura între conducere şi jucători.

Va merge des în vestiarul lui Dinamo şi va transmite mesajele din partea acţionarilor. Şi invers. Se va ocupa ca şefii să afle dorinţele fotbaliştilor. Alt­fel, va avea împuterniciri şi la transferuri, va putea discuta din partea clubului cu echipele jucătorilor vizaţi de Dinamo.

În plus, în calitatea sa de manager sportiv, poate reprezenta formaţia din „Groapă" la diferite comisii. Prunea şi-a început treaba chiar de ieri, când a mers la sediul clubului. El va împărţi aceste sarcini cu Tică Dănilescu, directorul sportiv.

Citeşte şiPrunea, şef la Dinamo? Borcea, de la Miami la Puerto RicoFlorin Prunea: «Mi se spunea Gălbenuş!»Prunea răspunde acuzaţiilor lui Mitică DragomirMitică Dragomir: «Florin Prunea e peştele Federaţiei»!

Va fi «ucenicul» lui Borcea

Cooptarea lui Prunea ca manager este doar primul pas spre visul lui Cristi Borcea: ca un fost mare dinamovist să ocupe în viitor funcţia lui de acum, de preşedinte executiv.

image

A încercat să-l aducă pe acest post pe Lupescu, dar „Kaiserul" a refuzat. Astfel, Borcea îi va lăsa moştenire lui Prunea „scaunul" său.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net