Profesoara „indecentă” a fost iertată de colegi

Ultima actualizare:

Potrivit profesoarei incriminate, prezentă la şedinţă, consiliul profesoral a respins acordarea vreunei sancţiuni cu 28 de voturi, 14 abţineri şi 15 împotrivă. „Mulţi au votat împotriva sancţionării mele fiindcă mă cunoşteau de mulţi ani şi ştiau ce om sunt. Dacă aş fi avut posibilitatea să îmi apăr cauza, după citirea procesului verbal, sigur aş fi avut mai multă susţinere”, a declarat Liliana Stanciu pentru Adevărul de Buzău.

Profesoara de română pe care prefectul Paul Beganu a acuzat-o cu trei săptămâni în urmă că pipăia elevii şi dansa cu ei la ore spune că decizia şcolii era de aşteptat şi că măsura reparatorie ar trebui să vină de la biroul oficialului. „Răul a fost făcut atunci şi încă aştept o reacţie din partea prefectului”, a mai declarat Liliana Stanciu.

Inspectoratul Şcolar spune că decizia profesoriloreste definitivă. „Nu mă surprinde decizia, iar inspectoratul nu poate să se amestece în demersul lor. Noi putem interveni doar dacă se constată nereguli în activitatea directorului”, a declarat Florina Stoian, inspector şcolar general al IŞJ Buzău.

Profesoara Liliana Stanciu nu mai are voie să predea la clasa a X-a C, unde au fost realizate fotografiile pe care prefectul judeţului le-a arătat presei în urmă cu trei săptămâni, ca probe la acuzaţia de comportament inadecvat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net