Profa a făcut sex cu jumătate din echipa şcolii

Citeste tot despre: 

Timp de cinci luni, Stacy Schuler, de 32 de ani, i-a luat la rând pe cinci dintre elevii ei din echipa de fotbal a Liceului Mason, din statul Ohio. A făcut sex cu ei în timp orelor şi chiar le-a dat întâlnire la ea acasă pentru relaţii intime.

O profesoară şi-a făcut de cap cu un elev de 16 ani în maşină - VIDEO

Profa de mate,  şantajată după ce a pozat goală

Porno-profa  s-a filmat făcând  sex în  puşcărie

Actele sexuale au avut loc chiar şi pe terenul de fotbal şi în sala de gimnastică.

În timp ce se delecta cu elevii de 15 şi respectiv 16 ani, profesoara a adus şi câteva sticle de alcool pentru a destinde atmosfera.

Stacy Schuler a fost condamnată de un tribunal din Ohio la 81 de ani de închisoare, fiind găsită vinovată în cele 16 capete de acuzate.

Conducerea liceului a avut grijă să se dezică de fapta profesoarei susţinând că interesul şcolii este centrat pe „nevoile de educaţie" ale celor 3.000 de elevi.

Conform declaraţiilor date de băieţii care au făcut sex cu profesoara, în nici un moment nu a fost vorba de „abuz sexual". Ba din contră, ei au încercat să îi ia apărarea profei care, "fiind apropiată de vârsta lor", era considerată "de gaşcă".

Stacy era angajată la liceu încă din anul 2008 şi avea un salariu anual de 53.000 $. Majoritatea actelor sexuale aveau loc după ce echipa înregistra o victorie în campionat.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1