Profa dispărută a fugit de sub nasul poliţiştilor

Ultima actualizare:

Femeia nu a oprit la semnalele luminoase ale oamenilor legii, aşa că aceştia au pornit în urmărirea ei. Poliţiştii spun că au urmărit-o 25 de kilometri, până când maşina femeii a rămas împotmolită pe o uliţă.

„A sărit din maşină, iar colegii mei au alergat-o pe câmp şi au prins-o când a căzut", spune Marius Dinu, şeful de post din Crucea. Potrivit acestuia, femeia a fost lăsată singură câteva minute pe câmp, timp în care poliţiştii s-au dus să ia o hârtie pentru a-i lua o declaraţie.

„Colegul meu a lăsat-o puţin singură şi s-a dus la maşină să ia o foaie de hârtie şi un pix. Celălalt coleg n-a fost atent, iar femeia a fugit din nou", a completat Marius Dinu.

De atunci, zeci de jandarmi, poliţişti şi voluntari au căutat-o pe femeie pe câmpurile din zona în care a fost văzută ultima oară.

Cei doi câini de urmă folosiţi la căutări au indicat că, după ce a stat o perioadă pe câmp, femeia s-a întors pe şoseaua principală. Ieri dimineaţă, căutările au fost reluate, organizându-se mai multe filtre în judeţ. Luminiţa Magdalena Călin este asistent universitar şi, până în primăvara acestui an, a predat la ASE în Bucureşti.

După o carieră de 12 ani în învăţământ, ea a fost dată afară de la Facultatea de Finaţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti. „Contractul de muncă a fost desfăcut în luna mai din cauza absenţelor acumulate", a explicat Florina Mohanu de la biroul de presă al ASE.

Familia spune că tânăra era deprimată

Membrii familiei spun că femeia era deprimată. În urmă cu aproape un an îi murise tatăl şi mai trecuse şi printr-un divorţ. Gândurile ei negre erau scrise pe trei agende, spune Florin Vasile, fratele femeii. El a închiriat un elicopter cu care a survolat toată zona. „Mă bucur că nu am găsit-o cu elicopterul. Înseamnă că este în viaţă", spune el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net