Probleme psihice pentru Vali Negru

Citeste tot despre: 

Mijlocaşul adus de Poli Iaşi în acest sezon nu îşi revine după criza cardiacă pe care a suferit-o înaintea meciului cu Steaua, când s-a speriat foarte tare.

Deşi iniţial a fost vorba de câteva săptămâni, perioada de indisponibilitate a lui Vali Negru este necunoscută. Mijlocaşul nu a mai evoluat de aproape două luni, de la meciul Politehnicii cu CFR Cluj. Înaintea partidei cu Steaua, din etapa a zecea, Negru a făcut o criză cardiacă şi a fost dus de urgenţă la spital.

Chiar dacă nu mai are nicio problemă de natură fizică, Negru nu a revenit nici acum pe teren. „Medicii au fost cu Negru la mai multe clinici, i-am făcut analize medicale din cap până în picioare, dar credem că este vorba de altceva. Este posibil să fi fost şi o problemă psihică, pentru că el s-a speriat foarte tare când a avut acea criză cardiacă iar de atunci nu reuşeşte să se pregătească la capacitate maximă", a explicat Petre Grigoraş, antrenorul Politehnicii Iaşi.

În pofida acestor probleme, staff-ul lui Poli nu este pregătit să renunţe la jucător. „M-am bucurat foarte mult când Negru a fost adus la club, este un jucător pe care mi l-am dorit. Vom continua să îl susţinem şi sperăm ca în curând să revină pe teren", a concluzionat Grigoraş.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1