Probleme psihice pentru Vali Negru

Ultima actualizare:

Deşi iniţial a fost vorba de câteva săptămâni, perioada de indisponibilitate a lui Vali Negru este necunoscută. Mijlocaşul nu a mai evoluat de aproape două luni, de la meciul Politehnicii cu CFR Cluj. Înaintea partidei cu Steaua, din etapa a zecea, Negru a făcut o criză cardiacă şi a fost dus de urgenţă la spital.

Chiar dacă nu mai are nicio problemă de natură fizică, Negru nu a revenit nici acum pe teren. „Medicii au fost cu Negru la mai multe clinici, i-am făcut analize medicale din cap până în picioare, dar credem că este vorba de altceva. Este posibil să fi fost şi o problemă psihică, pentru că el s-a speriat foarte tare când a avut acea criză cardiacă iar de atunci nu reuşeşte să se pregătească la capacitate maximă", a explicat Petre Grigoraş, antrenorul Politehnicii Iaşi.

În pofida acestor probleme, staff-ul lui Poli nu este pregătit să renunţe la jucător. „M-am bucurat foarte mult când Negru a fost adus la club, este un jucător pe care mi l-am dorit. Vom continua să îl susţinem şi sperăm ca în curând să revină pe teren", a concluzionat Grigoraş.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net