Prinţul William şi Kate Middleton, un cuplu de basm

Ultima actualizare:
Prinţul William şi Kate Middleton
Prinţul William şi Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut în studenție și au trecut împreună prin 13 ani tumultuoși, presărați cu despărțiri și împăcări. La început au fost prieteni, s-au îndrăgostit, s-au despărţit şi în final s-au căsătorit. Împreună formează cel mai iubit cuplu regal din lume şi de jumătate de an au devenit părinţii celui mai aşteptat prinţ din ultimii ani.

Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, gurile rele spun că a fost mâna destinului. Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei l-a cucerit pe loc pe prinţ. Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să-i devină soţie era o admiratoare secretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul şi era îndrăgostită până peste cap de el încă din timpul liceului. Soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să-i sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.


    Prinţul William şi Kate Middleton
Prinţul William şi Kate Middleton

Curând, cei doi au început o relație, dar în perioada 2002-2007, William și Kate s-au despărțit de mai multe ori. S-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia. După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Prinţul William şi Kate Middleton
Prinţul William şi Kate Middleton

Pe 29 aprilie 2011, Kate şi William s-au căsătorit, Londra fiind invadată la propriu de milioane de oameni veniţi special pentru acest eveniment - descris ca „nunta secolului". Peste 2 miliarde de telespectatori au urmărit cel mai așteptat eveniment al anului și chiar al mileniului. Astfel, Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, iar Prințul William a primit titlul de Duce de Cambridge. La 3 decembrie 2012, cuplul regal a aflat că vor deveni părinţi. La 22 iulie 2013, Ducesa aducea pe lume un băiețel sănătos, de 3,8 kg, pe care urma să-l numească George Alexander Louis. Micuțul a devenit astfel al treilea urmaș în ordindea succesiunii, după bunicul Charles, şi tatăl William.

Prinţul William şi Kate Middleton
Prinţul William şi Kate Middleton
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net