Prinţul William, despre cererea în căsătorie: “Am purtat inelul de logodnă în rucsac trei săptămâni”

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi Prinţul William. FOTO: The Telegraph
Kate Middleton şi Prinţul William. FOTO: The Telegraph

După anunţul mariajului regal ce se va oficia anul viitor, Prinţul William şi logonica lui, Kate Middleton, au vorbit deschis despre despărţirea lor temporară, despre dificultăţile înfruntate din cauza permanentei comparaţii cu părinţii lui, Prinţul Charles şi defuncta Prinţesă de Wales, Diana, precum şi despre motivele pentru care au tot amânat oficializarea logodnei, în cei şapte ani de relaţie.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, şi Kate Middleton au povestit despre "suişurile şi coborâşurile" relaţiei lor, într-un interviu acordat publicaţiei britanice "The Telegraph", preluat de Adevărul.

În contrast cu interviul acordat de Prinţesa Diana şi de Prinţul Charles, la anunţarea logodnei lor în 1981, Kate şi Willian s-au arătat foarte dezinvolţi în timpul conversaţiei cu jurnalistul britanic.

Cei doi şi-au relatat primele impresii de acum zece ani, când s-au cunoscut. Al doilea în ordinea succesiunii la tron, William a spus că s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, pe când studiau împreună istoria artei. "Pur şi simplu, petreceam mult timp împreună, rădeam mult şi am realizat că avem multe interese comune", a declarat William.

Kate: "Aveam poze cu tipul de la Levi's, nu cu William"

Timida Kate a spus că "s-a înroşit teribil" când a fost prezentată Prinţului Willian şi a negat faptul că ar fi avut poze cu el pe când era mică. "Îmi pare rău, îl aveam pe tipul de la Levi's (din reclama renumitului brand - n.r.), nu poze cu William", a spus ea. "Eu nu am pozat pentru Levi's", a continuat gluma Prinţul.

Relaţiile dintre ei au devenit tot mai strânse când s-au mutat împreună la St Andrews, într-o casă de studenţi unde locuiau laolaltă cu mai mulţi tineri. "Acolo parcă ar fi înflorit totul", a continuat William.

Potrivit spuselor lui Kate, William a gătit de câteva ori, pentru ea, în timpul facultăţii. "Eu aş spune că devin din ce în ce mai bun în bucătărie, Kate ar spune că gătesc din ce în ce mai prost", a adăugat râzând Prinţul William, care a recunoscut că este "destul de leneş când vine vorba de gătit. Când mă întorc acasă de la muncă, este ultimul lucru pe care am chef să-l fac. Când vreau să o impresionez pe Kate, încerc să prepar cine sofisticate, dar de fiecare dată se întâmplă să ard ceva, să vărs ceva, să ia foc ce nu trebuie".

Citeşte şi:

Uite cu ce bunăciune se însoară prinţul William - FOTO

Nuntă mare la palat!

Prinţul William, despre despărţirea din 2007: "Aveam nevoie de «spaţiu»"

În cadrul interviului pentru "The Telegraph", cei doi au vorbit deschis, pentru prima dată, despre despărţirea lor de şapte luni, din 2007. Deşi era furioasă la momentul respectiv şi "s-a consumat" din cauza relaţiei, Kate Middleton a spus că, în prezent, vede totul într-o lumină pozitivă. William a recunoscut că avea nevoie de "spaţiu" la momentul despărţirii, dar că a fost conştient că iubita lui era o femeie "foarte specială".

"N-aş crede tot ce citesc în ziare, dar la un moment dat chiar ne-am despărţit", a atras atenţia Prinţul, care a spus: "Eram amândoi foarte tineri şi încercam să ne definim ca persoane, având firi diferite. Fiecare voiam să ne găsim drumul, crescând totuşi împreună. Aveam nevoie de puţin spaţiu, iar problemele s-au terminat cu bine".

Întrebat dacă ştia de la bun început că se vor căsători, Prinţul William a răspuns: "Când am cunoscut-o pe Kate, am ştiut că are ceva foarte deosebit în ea, iar acel ceva voiam să-l descopăr. Am ajuns să fim prieteni, iar asta a fost o bază puternică. Sunt de părere că prietenia într-o relaţie constituie un avantaj major. Am pornit de acolo, iar peste ani, lucrurile au mers din bine în mai bine".

Întâlnirea cu familia regală a fost un moment crucial pentru cei doi, mai ales pentru tânăra Kate Middleton care a recunoscut că era "destul de agitată" când l-a cunoscut pe Prinţul Charles, dar acesta a fost "foarte primitor, prietenos. Lucrurile nu ar fi putut decurge mai uşor de atât". Aceleaşi emoţii le-a avut şi în momentul întâlnirii cu Regina Elisabeta a II-a, în 2008, dar care a fost, de asemenea, "foarte prietenoasă".

"Romanticul" din Prinţul William

Prinţul William s-a hotărât să o ceară în căsătorie pe Kate, iubita lui de mai bine de şapte ani, în timpul vacanţei de luna trecută, din Kenya. "Am decis că este momentul potrivit. Discutasem de căsătorie de ceva vreme. Am condus-o într-un loc frumos din Kenya unde i-am cerut mâna".

"Chiar există un romantic în el", a adăugat Kate Middleton, iar Prinţul a recunoscut, la rândul lui, zâmbind: "Da, este".

"Plănuiam de mult timp, dar am simţit că este momentul şi locul potrivit în Africa", a spus William, în timp ce Kate a fost,total, luată prin surprindere, pentru că plecaseră în Kenya însoţiţi de mai mulţi prieteni: "Nu mă aşteptam deloc".

simeon stalpnicul png

Traversând Kenya, cu inelul de logodnă în rucsac

Inelul nu putea fi decât pe măsura condiţiei regale a tânărului succesor al tronului: inelul de logodnă cu diamante şi safir al mamei sale, Prinţesa Diana, pe care l-a păstrat cu grijă după moartea ei.

"Îl purtam cu mine, în rucsac, de aproape trei săptămâni. Pur şi simplu, nu voiam să-l las. Peste tot unde mergeam, îl ţineam cu mine pentru că eram conştient că dacă-l pierdeam, aş fi avut probleme", a spus Prinţul William. După cererea în căsătorie şi acceptul tinerei britanice, cuplul a recunoscut că le-a fost greu să păstreze secretul logodnei cele două-trei săptămâni care au trecut de la vacanţa din Kenya.

Prinţul William învaţă din greşelile părinţilor săi

Viitorul succesor la tronul Regatului Unit a aşteptat atât de mult timp să o ceară în căsătorie pe Kate Middleton pentru a vrut să-i ofere posibilitatea de a se "retrage", dacă simţea că presiunea responsabilităţilor regale ar fi speriat-o.

"Încerc să învăţ din greşelile trecutului. Am vrut să-i ofer tot ce e necesar pentru a se acomoda şi pentru a vedea ceea se întâmplă în partea cealaltă", a declarat Prinţul William, referindu-se la îndatoririle din viaţa familiei regale pe care va trebui să şi le înşuşească viitoarea lui soţie, dar şi la mariajul părinţilor lui care a manifestat numeroase probleme în acest sens.

Kate Middleton, viitoarea Prinţesă Diana?

Întrebată dacă simte cumva presiunea "moştenirii" lăsate de Prinţesa Diana sau că i se va pretinde să-i suplinească locul, Kate Middleton a declarat: "Normal că mi-aş fi dorit să o cunosc. Este o adevărată inspiraţie pentru femeile din zilele noastre. Deci - da".

Pe de altă parte, William a menţionat: "Nu este nicio presiune, după cum i-am spus şi lui Kate, este vorba despre a-ţi crea propriul tău viitor. Nimeni nu încearcă să umple locul mamei. Ceea ce a făcut ea este extraordinar, dar este vorba de a-ţi crea propriul destin, iar Kate se va descurca de minune".

Abia stabilită nunta care va avea lor în primăvara anului viitor, cuplu regal încă nu se grăbeşte să-şi întemeieze o familie proprie. "Vrem să le facem pe toate, pe rând. Vom trece mai întâi peste momentul căsătoriei şi abia apoi ne vom gândi la copii", a spus Prinţul, care a atras, totuşi, atenţia că-şi doresc o familie.

De la "Waity Katie", la viitoarea regină a Regatului Unit

Kate Middleton s-a născut la 9 ianuarie 1982, în oraşul englez Reading. Mama ei a fost însoţitoare de zbor, iar tatăl ei a lucrat şi el ca dispecer pentru British Airways. În 1987, soţii Middleton au fondat o companie care vinde decoraţii şi accesorii pentru petreceri, devenind milionari în cei 23 de ani de atunci.

Kate Middleton a fost numită de presa britanică "Waity Katie" (Katie care tot aşteaptă), pentru că anii treceau, dar nunta nu era anunţată.

Dar iată că anunţul viitoarei nunţi a fost făcut săptămâna aceasta. "Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna prinţului William cu domnişoara Catherine Middleton. Căsătoria va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra. Ei s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya", transmite comunicatul emis de Clarence House, reşedinţa prinţului Charles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net