Prinţii Europei, cuceriţi de oameni simpli - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mari schimbări în pas cu timpurile moderne. De la o vreme, moştenitorii tronurilor din Europa aleg să-şi unească destinele cu oameni obişnuiţi.

Citeşte şi:

«Kate Middleton va lua locul Dianei: Va fi noua Prinţesă a inimilor»

Ambasadorul României la Londra va participa la Nunta Regală!

William şi Kate au jucat tenis la Queens Club

Nu a făcut excepţie nici prinţul William, moştenitorul tronului britanic. El se va căsători la 29 aprilie cu Kate Middleton, fiica unor oameni din clasa de mijloc. Aleasa lui nu este o prinţesă dintr-o familie nobilă. La fel s-a întâmplat şi în cazul altor 8 moştenitori ai caselor regale europene.

România- Margareta, Principesă de Hohenzollern, este cea mai în vârstă fiică a regelui Mihai I al României şi a soţiei sale, Regina Ana de Bourbon-Parma.

Regele Mihai a numit-o drept succesoare la conducerea Casei Regale de Hohenzollern-Sigmaringen în 1997. S-a căsătorit pe 21 septembrie 1996 la Lausanne cu Radu Duda, cunoscut din 2007 ca Principe al României. Provenit dintr-o familie de medici, alesul principesei este actor de profesie.

Suedia- Prinţesa moştenitoare, Victoria, s-a căsătorit cu antrenorul ei personal, Daniel Westling. Nunta lor a avut loc la 19 iunie 2010, cu prilejul împlinirii a 34 de ani de la căsătoria părinţilor ei, regele Carl XVI Gustaf şi regina Silvia.

simeon stalpnicul png

Dacă va fi încoronată, aşa cum e de aşteptat, Victoria va fi a patra regină a Suediei, după regina Margaret, regina Christina şi regina Ulrika Eleonora.

Danemarca- Prinţul moştenitor Frederik s-a căsătorit cu australianca Mary Elizabeth Donaldson, consultant în marketing, la 14 mai 2004.

simeon stalpnicul png

Fiul cel mare al reginei Margareta a II-a a cunoscut-o pe aleasa sa la Jocurile Olimpice de la Sydney în anul 2000. Dacă va deveni rege, cum este de aşteptat, Frederik va domni sub numele de Frederik al X-lea al Danemarcei.

Spania- Felipe, prinţ de Asturia, s-a căsătorit în 2004 cu Letizia Ortiz Rocasolano, o jurnalistă de televiziune.

simeon stalpnicul png

Viitorul rege a avut două relaţii anterioare care nu s-au finalizat: o domnişoară de viţă nobilă, mai mare decât el, şi un model norvegian, care pozase în pielea goală. În cele din urmă a ales-o pe Letizia, o femeie divorţată. Cuplul are două fete: Leonor (6 ani) şi Sofia (4 ani).

Norvegia- Prinţul moştenitor Haakon s-a căsătorit cu Matte-Marit Tjessem Holby, o mamă singură fără rang nobiliar, în 2001.

simeon stalpnicul png

Tatăl copilului alesei a fost condamnat pentru infracţiuni legate de droguri. Dacă va deveni rege, aşa cum e de aşteptat, prinţul va deveni Haakon al VIII-lea al Norvegiei.

Monaco- Albert al II-lea, prinţul care conduce principatul Monaco, se va căsători cu fosta înotătoare sud-africană Charlene Wittstock, în luna iulie a acestui an. Prinţul Albert are doi copii, din relaţii pasagere, însă, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

simeon stalpnicul png

Olanda- Prinţul Willem-Alexander s-a căsătorit în 2002 cu argentinianca Maxima Zorreguleta, fost investitor bancar la New York. Căsătoria a fost un subiect controversat din cauza tatălui miresei, fost ministru în Argentina sub dictatura lui Jorge Rafael Videla. Prinţul de Orania-Nassau este prinţul moştenitor al tronului olandez.

simeon stalpnicul png

Belgia- Prinţul Phillippe, duce de Brabant, s-a căsătorit cu Mathilde d'Udekem d'Acoz, fiica unui nobil belgian, descendentă pe linie feminină a unei familii nobile poloneze. Căsătoria a avut loc la 4 decembrie 1999. Mathilde este pe cale să devină prima regină a Belgiei născută în această ţară. Cei doi au patru copii.

simeon stalpnicul png

Mireasa Kate, în depresie înainte de nuntă!

Conform apropiaţilor, Kate Middleton suferă de o depresie înspăimântătoare de mai bine de trei zile, informează Mail on Sunday.

Preocupată până peste cap de pregătirile de nuntă, de repetiţiile interminabile pentru evenimentul de vineri, care va fi transmis în exclusivitate pe www.click.ro, Kate a devenit o umbră a celei care a fost odată.

„Slăbeşte văzând cu ochii. Nu mănâncă mai nimic şi dacă pune ceva în gură i se face imediat rău. Este irascibilă şi îi sare ţandăra din absolut orice", au declarat pentru presa americană surse din anturajul viitoarei prinţese.

Tatăl ei a fost surprins de paparazzi plecând ieri de urgenţă de la domiciliul lui din Buckleberry, Berkshire şi îndreptându-se spre centrul Londrei. Conform presei britanice, cei doi nu locuiesc împreună, amândoi fiind mai mult decât aglomeraţi cu repetiţiile protocolului nupţial al Casei Regale.

"Nervii şi oboseala s-au acumulat şi acum Kate este mai sleită ca niciodată", susţin prietenele viitoarei prinţese.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net