Principele Radu, în costum din mohair la nunta regală. Vezi cât costă smokingul!

Unul dintre cei cinci invitaţi din România la nunta secolului, Principele Radu, va fi îmbrăcat la eveniment într-un smoking făcut la comadă de cunoscutul designer Alexandru Ciucu.

IMAGINI EXCLUSIVE în România: Cum se pregătesc englezii pentru nunta regală?

Alexandru Ciucu a lucrat aproximativ cinci săptămâni la costumul Principelui Radu iar modelul a fost ales împreună de cei doi. “Este un model de smoking clasic, sacou cu rever din saten şi pantalon cu buzunare oblice, două buzunare la spate, fără falduri. Materialul folosit este lână cu mohair”, ne-a spus creatorul de modă Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a României.

Ce le-a spus Regina gărzilor de la nunta: «Dacă vă vine să faceţi pipi, gândiţi-vă la Anglia»

Pe durata şederii la Londra, ASR Principele Radu va lua parte la mai multe festivităţi şi dineuri unde sunt impuse anumite coduri vestimentare. “Codurile vestimentare pentru aceste evenimente sunt ori Tenue de Ville, ori Black Tie. Pentru primul caz Principele Radu va purta un costum bleumarin pe care l-am creat anul trecut, iar pentru cel de-al doilea dresscode va folosi smokingul despre care vorbeam. Un astfel de smoking costa aproximativ 1500 de euro”, ne-a mai spus designerul.

NUNTA REGALĂ: Kate va ră mâne fără copii dacă divorţează

Vezi aici poze exclusive cu pregătirile englezilor pentru nunta regală:


Citeşte aici ce coduri vestimentare respectă familia regală!

Loading...