Primul Crăciun cu zăpadă la Atlanta pentru Edina Gallovits

Ultima actualizare:
Edina Gallovits şi Briyce Hall
Edina Gallovits şi Briyce Hall

Jucătoarea de tenis din Timişoara s-a oprit din pregătirile pentru Australian Open, primul turneu din 2011. Edina şi-a petrecut sărbătorile de iarnă la Atlanta, alături de soţul ei, americanul Bryce Hall.

Anul 2010 a fost unul din cele mai bune pentru jucătoarea de tenis Edina Galloviots. Atât pe plan sportiv cât şi pe cel personal. Actualul număr 76 în clasamentul WTA, timişoreanca va încheia sezonul pentru prima dată printre cele mai bune 80 de jucătoare ale lumii. În 2010, Edina a ajuns de două ori în semifinalele unor turnee WTA şi a câştigat trei concursuri ITF. Pe plan personal, Edina s-a căsătorit cu iubitul ei, americanul Bryce Hall, nimeni altul decât managerul ei.

Zăpadă de Crăciun Edina Gallovits nu a avut timp să vină de sărbători la Timişoara, fiind preocupată cu pregătirile pentru Australian Open, primul turneu important din 2011. Ea s-a antrenat la Miami şi Sarasota, iar de Crăciun a revenit la Atlanta, pentru a petrece alături de familie şi soţ.


    Edina Gallovits şi Briyce Hall
Edina Gallovits şi Briyce Hall

“De Crăciun am venit acasă la Atlanta. Am petrecut cu sora mea, soţul ei şi nepoţica. Au venit ei la noi şi am vorbit cu părinţii şi bunicul pe Skype. Am văzut ce a primit fiecare şi cam atât”, ne-a declarat Edina Gallovits.

Timişoreanca a avut parte de primul Crăciun cu zăpadă în Atlanta. “A fost mişto pentru că în Atlanta e foarte rar zăpadă.  Acuma a fost chiar de Crăciun”, a mai spus Edina.Vezi aici ce rezultate a obţinut în acest an Edina Gallovits

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net