Primele tensiuni între Borcea şi Andone

Citeste tot despre: 

Antrenorul „câinilor" i-a cerut şefului său să-i aducă un fundaş central de calitate, care să-i concureze pe Moţi şi Grigore. Acţionarul l-a sfătuit să promoveze de la echipa secundă.

Dinamo a cedat jucători în această iarnă, a şi transferat la mijlocul terenului, dar a uitat să aducă acolo unde lui Andone îi „ardea buza" mai tare: în centrul apărării.

Deocamdată, roş-albii „respiră" în acea zonă numai prin Moţi şi Dragoş Grigore, în timp ce soluţii precum Raul Crişan, Zie Diabate şi Kone nu ar însemna decât emoţii în plus pentru stafful dinamovist. „Fălcosul" le-a transmis şefilor unde suferă echipa, cu pretenţia clară de a-i transfera un stopper de valoare.

Asta ar însemna ca Badea şi Borcea să scoată o sumă „frumuşică" din buzunar, într-o vreme în care ei au vândut zece jucători tocmai pentru a scăpa de salariile lor. „Dacă mai vrei fundaşi, mai promovează de la echipa secundă", a sunat răspunsul preşedintelui executiv, care l-a dezamăgit pe Andone.

Chiar dacă antrenorul de 50 de ani i-a explicat lui Borcea că, în cazul accidentării unuia dintre Moţi şi Dragoş Grigore, va trebui să improvizeze „pe fund", acţionarul nu s-a lăsat înduplecat.

Şefii nu mai au bani de cheltuit, fiind de acord, maximum, ca Andone să aducă jucători străini în probe, pe care ulterior clubul să-i transfere liber de contract.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1