Prima bancă rezervată exclusiv femeilor din Irak

Ultima actualizare:

Respectiva unitate financiară, o sucursală a Băncii Babylon, a fost inaugurată duminică, 'la cererea unor femei de afaceri din diferite domenii de activitate din Najaf, pentru a le garanta toate drepturile în viaţa economică şi pentru a le ajuta să-şi continue activitatea în societate', a explicat la rândul ei directoarea sucursalei, Amira Essa.

'Toate angajatele agenţiei sunt femei frumoase, care vor stabili o bună legătură cu clientele', a precizat Abdel Razzak Mansour, insistând că 'toate cadrele au urmat cursuri intensive' de formare.

Pază asigurată de bărbaţi

Sucursala din Najaf numără 25 de angajate, doar dispozitivul de pază şi securitate fiind format din 3-4 bărbaţi.

Dacă agenţia din Najaf va fi un succes, banca Babylon, creată în 1988 şi având zece sucursale în Irak din care patru doar la Najaf, va deschide alte asemenea unităţi în diferite locuri ale ţării, a adăugat preşedintele-director general. Acesta a indicat că încă din prima zi 50 de irakiene şi-au deschis câte un cont la filiala din Najaf.

Najaf este un oraş sfânt şiit situat la 150 kilometri sud de Bagdad şi care este vizitat anual de milioane de credincioşi şiiţi.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net