Prigoană, leafă de 71.500 €/lună de la firma de gunoaie

Ultima actualizare:

    "Nu iau în mână  decât  vreo  50.000 de euro.”
"Nu iau în mână decât vreo 50.000 de euro.”

Deputatul Silviu Prigoană face faţă cu brio crizei financiare, având încasări lunare de 71.500 € numai din drepturile de proprietate industrială pentru folosirea mărcii "Rosal", companie care se ocupă cu salubrizarea în Sectorul 3 al Bucureştiului.

El are asigurat acest venit pentru următorii zece ani, după ce a negociat cu ceilalţi acţionari primirea banilor chiar de la grupul unde deţine 60 % din părţile sociale.

Contactat de Click!, Prigoană susţine că asta e o recompensă logică: „Acum 20 de ani am fost băiat deştept şi am înregistrat peste 200 de mărci. În anii următori voi face şi mai mulţi bani din genul ăsta de combinaţii".

Afaceristul ne-a precizat că nu toată suma îi intră în buzunare: "E vorba de valoarea brută, la care trebuie să plătesc TVA şi impozitul pe venit. Apoi, am şi o armată de avocaţi care urmăresc totul, iar ăştia nu lucrează pe gratis. După ce scad aceste cheltuieli, rămân în mână cu 50.000 de euro".

Silviu Prigoană a continuat în stilu-i caracteristic: "Să nu scrieţi că ăsta e salariul meu, pentru că nu-i corect! Eu am cartea de muncă la Parlament, iar de acolo primesc o leafă de 1.200 de euro. Pe această planetă se poate trăi bine din drepturi industriale, iar drept exemplu că-s unii mai grozavi decât mine, vi-l dau pe Bill Gates, care ia câte 10 miliarde $ anual de la Microsoft".

Afaceristul din Pipera se pregăteşte de o lovitură şi mai mare în acest an, negociind intens cu o companie britanică vânzarea utilizării numelui TV Sport - pe care-l deţine încă - pentru 100.000 de euro lunar.

Citeşte şi:

Firma lui Prigoană va vinde şerpi şi veveriţeUite cum au în faţa casei regii gunoaielorSilviu Prigoană: «Moartea lui Darius m-a afectat mai mult decât pierderea piciorului!»Prigoană îşi face pârtie de 400.000 € în Apuseni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net