Prietena studentului sinucigaş: „Cu trei zile înainte de tragedie, am fost la discotecă“

Ultima actualizare:
Trupul lui Ionuţ Fărcaş a fost  găsit zdrobit în faţa căminului  studenţesc nr. 15
Trupul lui Ionuţ Fărcaş a fost găsit zdrobit în faţa căminului studenţesc nr. 15

Prietena cea mai apropiată a lui Ionuţ Fărcaş, studentul de 20 de ani, din Dej, care s-a sinucis marţi dimineaţă, spune că nu înţelege gestul extrem la care a recurs acesta.

Suferinţă şi durere în cartierul Dealul Florilor din Dej, unde familia Fărcaş se pregăteşte de înmormântarea lui Ionuţ, tânărul student al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară  (USAMV) Cluj, care şi-a pus capăt zilelor, în dimineaţa zilei de marţi.

Zeci de coroane funerare au fost aşezate în faţa casei lui Ionuţ, de rude, prieteni, dar şi cunoştinţe a familiei îndoliate. Înmormântarea tânărului de doar 20 de ani va avea loc mâine, începând cu ora 12.00 la cimitirul din Dej.

S-a aruncat din căminul blestemat!

Un student s-a aruncat de la etajul 8 al unui cămin din Haşdeu. Mesaj pentru părinţi: „vă rog să mă iertaţi!”


    Trupul lui Ionuţ Fărcaş a fost  găsit zdrobit în faţa căminului  studenţesc nr. 15
Trupul lui Ionuţ Fărcaş a fost găsit zdrobit în faţa căminului studenţesc nr. 15

Prietenii lui Ionuţ nu găsesc motive

La câţiva paşi de casa lui Ionuţ locuieşte prietena apropiată a acestuia, Mădălina Grozav. Tânăra spune că acesta obişnuia frecvent să o viziteze, după care împreună mergeau să se distreze la diferite cluburi din localitate.

„Săptămâna trecută, vineri după masă, Ionuţ a venit în Dej pentru a merge la majoratul prieten. A doua zi, sâmbătă, a trecut pe la mine şi împreună cu alţi prieteni din cadrul grupului nostru, am mers la discoteca din Gâlgău. Era vesel şi nu am observat să aibă vreo problemă“, povesteşte Mădălina.Prietena studentului mai arată că la Cluj, Ionuţ a plecat duminică în jurul prânzului.

„Spunea că lucrează la Cluj la pub-ul Universităţii şi că rămâne acolo până în 1 august. Nu avea prietenă, era singur din acest punct de vedere“, mai spune Mădălina. Potrivit acesteia, Ionuţ dispunea de o situaţie financiară, bună.

„E un şoc şi o pierdere foarte mare. Acum e viu şi tot acum, dintr-o dată, moare. În nopţile de vineri şi sâmbătă, Ionuţ a dormit la un prieten, însă nu din cauza faptului că era certat cu familia“, a declarat şi Emanuela Man, o altă prietenă de-a studentului.

Prietenul la care a făcut referire aceasta, a spus că tânărul de 20 de ani doar i-a cerut permisiunea de a dormi la el, fără a menţiona însă, oarecare probleme sau neplăceri în familie. Acesta a dorit să rămână anonim. Familia lui Ionuţ a refuzat să ofere declaraţii presei.

„Vă rog să mă iertaţi pentru ce am făcut“

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, studentul în anul I la USAMV a lăsat un mesaj de adio în care îşi cerea iertare pentru ce a făcut. „Vă rog să mă iertaţi pentru ce am făcut” a scris acesta în mesajul adresat părinţilor.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net