Previziunile anului 2011: Berbec, cea mai avantajată zodie - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Astrologul Tina Rizea spune că vom avea parte de un an cu multe convulsii sociale şi politice. De asemenea, ea nu este prea optimistă în ceea ce priveşte criza mondială şi politică a lumii.

Invitată în Jurnalul Online de pe site-ul adevărul.ro, Tina Rizea a explicat ce coordonate va avea anul 2011, subliniind că nu se întrevăd vremuri liniştite în multe privinţe.

"Din punct de vedere economic, nu aş putea să vă dau veşti bune! Eu consider că această criză a început odată cu intrarea lui Pluto în Capricorn. Acest stagiu al lui Pluto în Capricorn va mai dura încă 14 ani. Criza va trece, dar în ritm foarte lent şi cu măsuri care nu vor fi plăcute, nu doar în România", a spus astrologul.

simeon stalpnicul png

"Din punct de vedere social, anul va fi marcat de mişcarea planetei Neptun, altă planetă de generaţie, care va intra în aprilie în zodia Peştilor şi va aduce tot felul de evenimente neplăcute. Vor fi şi evenimente plăcute pentru că va aduce multă inspiraţie şi intuiţie, nu doar peştilor, ci şi celorlaţi nativi. Însă, poziţia lui în Peşti semnalează suferinţă: pot să apară epidemii, pandemii, pot să apară şi medicamente care se vor dovedi inutile. Ca să terminăm pozitiv, va însemna recrudescenţă a artei, sub toate formele ei. Neptun a mai fost în Peşti în perioada în care a trăit Mihai Eminescu", a precizat Tina Rizea.

VIDEO: Tina Rizea - previziuni pentru 2011

Tensiuni în viaţa politică

Astrologul crede că vara acestui an va aduce conflicte pe scena politică din ţara noastră."Din punct de vedere politic, leg evenimentele care vor veni tot de tranzitul planetei Neptun, care durează din aprilie până în august. E vorba de mişcări sociale, legate de deciziile politice, este vorba despre o mişcare sindicală puţin cam confuză şi nişte reacţii politice deloc plăcute.

2011 înseamnă un număr par. Este vorba despre 4, care ne duce la Rac, care înseamnă naţionalism, asta apropo de situaţia politică. Cifra 4 duce şi la tensiune, nu este neapărat rău, pentru tensiunea te obligă să reacţionezi. Îi sfătuiesc pe politiceni să colaboraze", a explicat doamna Rizea.

Astrologul Tina Rizea a explicat şi cum vor fi influenţate zodiile, fiecare în parte, în 2011.

Berbec - Va avea un an interesant din trei puncte de vedere. Va fi cel mai încercat. Până în aprilie va putea duce un trai obişnuit cu toate că în februarie Jupiter intră în zodia sa şi asta îl face mult prea optimist şi expus exceselor. Din Aprilie, i se schimbă total viaţa! Mai mult decât atât, va avea impresia că el este stăpânul lumii, că îşi cunoaşte destinul şi că poate să îi conducă pe ceilalţi. În mai, intră Uranus în Berbec şi asta înseamnă că nativii vor deveni foarte excentrici, originali şi greu de înţeles. Norocul Berbecilor este că Saturn din Balanţă în opoziţie cu ei îi temperează. În luna iunie, Jupiter intră în Taur. Acestă mişcare ne duce cu gândul la schimbări financiare, care vor avea loc în viaţa berbecilor.

Taur - Vor fi foarte fericiţi în mai şi vor capta atenţia din jur. În iunie, vor fi atât de optimişti încât vor lua decizii greşite. Cu intrarea lui Jupiter în Taur, toate semnele de pământ (taur, fecioară, capricorn) vor lua în greutate până la sfârşitul anului. Să nu se mire, este o tendinţă normală şi este bine să apeleze la mişcare şi la dietă. Luna iunie le aduce şanse financiare deosebite.

Gemeni - Câştigă bani mulţi în luna iulie şi se îndrăgostesc în iunie. Tot în iunie, sunt admiraţi de cei din jur, iar celibatarii au şanse mari să se căsătorească. Însă, luna aprilie şi iunie reprezintă un fel de nod. adică nu vor ştii încotro să o ia, chiar dacă lucrurile sunt foarte clare pentru ei.

Raci - Nativii vor câştiga bani mulţi în august, dar pentru o scurtă perioadă de timp. Îndrăgostiţi vor fi în iulie, când vor face chiar ei cuceriri.

Leu - Nativii din Leu vor avea mai mulţi bani în ultima parte a lunii august şi tot în această lună se vor şi îndrăgosti.

Fecioară - Vor fi fericite din punct de vedere sentimental în luna august. Dar vor fi şi mai fericite, pentru că vor câştiga bani mulţi, în septembrie.

Balanţă - Este şi ea foarte cuceritoare în septembrie şi va avea bani mulţi în octombrie, dar va avea foarte multe datorii de achitat. Au noroc cu Saturn şi nu fac excese din punct de vedere financiar.

Scorpion - Sunt fericiţi din punct de vedere sexual şi sentimental tot anul. Însă în octombrie vor avea cele mai multe cuceriri.

Săgetător - La fel ca şi Capricornul beneficiază de două stagii ale planetei Venus: în ianuarie şi în noiembrie. Ceea ce înseamnă că din punct de vedere sentimental şi erotic au cele mai multe ocazii de a se împlini. Nativele din Săgetător pot să conceapă în aprilie copii extrem de talentaţi, optimişti, dotaţi cu capacităţi speciale, aproape paranormale.

Capricorn - Beneficiază de două stagii ale planetei Venus: în luna februarie şi decembrie. Doar că ei au un altfel de comportament. Nu sunt fericiţi dacă persoana de lângă ei, pe care o iubesc, nu este împlinită şi fericită. Deci, în acest an, ei vor munci pentru două persoane.

Vărsător - Este avantajat pentru că va avea multe şanse de promovare. Cei care sunt şomeri vor avea şansa din iunie de a fi angajaţi. Cuceritori vor fi din martie, în aprilie vor scăpa de Neptun, care până acum a stat în zodia lor, vor deveni mai raţionali, până acum erau doar intuitivi.

Peşti - Din luna aprilie vor fi super îndrăgostiţi pentru că intră Venus în zodia lor şi vom avea acolo un fel de bal sentimental. Realitatea e că peştii sunt foarte emotivi. În aprilie, vor fi de nerecunoscut. Banii o să apară tot în luna aprilie.

Berbecii vor fi cei mai avantajaţi şi cel mai puţin avantajaţi. Vor avea în luna aprilie cinci planete, care năvălesc în zodia lor, le vor da un suport energetic extraordinar, îi obligă să acţioneze şi o vor face, dar haotic. Însă Lilith e acolo şi asta produce nişte iluzii: se vor considera atât de norocoşi încât vor acţiona greşit.

Tina Rizea consideră că nici pe pe plan internaţional nu o va fi un an liniştit.

simeon stalpnicul png

"Moştenim din anul 2010 diferendul dintre Coreea de Nord şi cea de Sud şi care nu este deloc clar şi nici nu o să fie. Această luptă 1+1, existenţa a doi lideri, nu înseamnă că vor exista 2 lideri pe plan mondial, vor exista doi lideri acolo în Coreea, pe plan economic, politic.

În iunie, situaţia din Gemeni poate să conducă la o schimbare apreciabilă în politica Statelor Unite ale Americii, nu neapărat externă. Dar care să aducă schimbări foarte puţin apreciate atât de americani, cât şi de prietenii SUA", a spus ea în Jurnalul Online de pe adevărul.ro.

Şansă pentru România"Jupiter în Taur va oferi mari şanse pentru cunoscători. România va avea o şansă în această lună. Dar această şansă depinde de deciziile pe care le va lua guvernatorul Băncii Naţionale pentru că Taur mai înseamnă valută", a conchis astrologul Tina Rizea.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net