Preşedintele Ferrari: «Nu vom produce niciodată maşini cu 4 uşi»

Ultima actualizare:

"Aşa cum ar spune Enzo Ferrari, fondatorul companiei, nu vom construi niciodată maşini în patru uşi. Şi vom păstra această tradiţie. Sincer vorbind, nimeni nu cere un Ferrari în patru uşi. Dacă doriţi un Ferrari în patru uşi, aveţi la dispoziţie un Maserati.

Noi existăm de 60 de ani şi n-am avut niciodată nevoie de patru uşi. Ce înseamnă 'niciodată' nu ştiu, dar unul dintre punctele forte ale mărcii Ferrari este obstinaţia de a păstra produsele aşa cum trebuie. Nu spun că patru uşi ne-ar afecta imaginea, dar ele nu fac parte din moştenirea noastră", a explicat Felisa.

Oficialul companiei susţine că, dacă tehnologiile hibride şi sistemele start/stop au fost impuse de noile prevederi legale privind emisiile de poluanţi, nimeni nu va putea impune mărcii producerea unui sedan.

"E adevărat, Ferrari a arătat publicului în 1980 un concept în patru uşi numit Pinin, iar o comandă specială pentru sultanul Bruneiului, carosată de Pininfarina, a avut patru uşi. Însă, absolut toate maşinile produse în serie de marcă de-a lungul timpului au ţinut de filosofia celor două uşi", a subliniat preşedintele Ferrari.

Producătorul bolizilor de lux a lansat, de curând, noul Ferrari 599 GTO, unul dintre cele mai frumoase modele ale gamei.

Potrivit importatorului local, României i-au fost alocate două maşini care au fost deja achiziţionate, preţul unui exemplar fiind de peste 320.000 de euro.

Noul 599 GTO a fost prezentat publicului, în premieră, la Salonul Auto de la Beijing, modelul fiind produs în numai 599 de unităţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net