Presa italiană îl critică pe Chivu: "Este de nerecunoscut"

Citeste tot despre: 

Presa italiană îl critică pe fundaşul Cristian Chivu după meciul pierdut de Inter Milano, scor 1-3, cu Tottenham, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, apreciind că românul a fost cel mai slab din teren alături de brazilianul Maicon.

Nota 4 a primit-o Chivu de la agenţia Datasport: "Împreună cu Maicon au fost cei mai slabi, păcat că la el este însă o recidivă. Este de nerecunoscut, mereu lent şi niciodată nu are treabă cu mingea".

Site-ul tuttomercatoweb l-a notat pe Chivu cu 5: "Lennon nu e Bale, dar Chivu a suferit mult, în special după pauză".

Tot 5 a primit Chivu şi de la calcionews.it: "Nu a fost într-o zi bună, depăşit în multe ocazii de Lennon şi niciodată în stare să ajute la faza ofensivă".

Site-ul We-News i-a acordat românului nota 5, apreciind că el a fost în permanentă dificultate: "Oare merita postul de titular?".

În schimb, agenţia Calciomercato l-a notat cu 6, apreciind că deşi "Lennon i-a pus serioase probleme, măcar are meritul de a nu fi fost depăşit complet".

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de formaţia engleză Tottenham Hotspur, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a grupei A a Ligii Campionilor.

Golurile echipei engleze au fost reuşite de Van der Vaart '18, Crouch '61 şi Pavliucenko '89, în timp ce pentru Inter a marcat camerunezul Samuel Eto'o '80.


Loading...