Presa germană: "Teren prost pe stadionul Steaua"

Ultima actualizare:

    Dacian Varga a fost cel mai periculos jucător de la Urziceni
Dacian Varga a fost cel mai periculos jucător de la Urziceni

Presa din Germania notează că VfB Stuttgart a evoluat slab în meciul cu Unirea Urziceni, având în vedere că a întâlnit un adversar care era doar la al doilea meci în Liga Campionilor, şi nu poate să fie mulţumită doar cu acestă remiză.

"Şvabii au deschis repede scorul, dar apoi au fost prea pasivi, iar gazdele au avut ocazia să construiască şi să atace tot mai mult. Până la urmă, Varga a fost cel care a profitat de erorile din defensivă şi a reuşit să obţină un rezultat de egalitate nemeritat. VfB Stuttgart nu a putut să obţină mai mult pe terenul prost al stadionului Steaua, care a fost pe jumătate gol", scrie Kicker.

Publicaţia Stuttgarter Zeitung notează că antrenorul Markus Babbel a fost nemulţumit de calitatea suprafeţei de joc. "Antrenorul s-a simţit ca la un meci din Cupa Intertoto, nu din Liga Campionilor, iar atmosfera nu a fost nici ea specială. Aproximativ 13.000 de spectatori au venit la meciul din Bucureşti. Nivelul jocului nu a fost atât de ridicat, iar jucătorii au trebuit să se adapteze la condiţiile slabe de pe stadion. Unirea nu a fost atât de slabă precum ultimul adversar al lui VfB, Eintracht, iar oaspeţii şi-au făcut singuri viaţa complicaă", notează sursa citată.

"Dacian Varga a marcat primul gol al Unirii Urziceni în cupele europene, iar echipa sa a obţinut un punct foarte preţios împotriva lui VfB Stuttgart, în etapa a doua a Grupei G a Ligii Campionilor. Gazdele au început cum nu se putea mai prost, iar Tasci a deschis scorul încă din minutul 5. La trei minute după pauză, germanii au fost pedepsiţi de erorile din defensivă, iar Varga a marcat. Unirea a prins curaj când a văzut că Stuttgart are unele probleme", scrie site-ul oficial al UEFA.

Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol.

Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5).

În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net