Preot român acuzat de homosexualitate din cauza unor poze de pe Facebook

Ultima actualizare:

Don Gabriel Tirla este un preot tânăr, născut în România (1977), la Oradea. A venit în Poggi cu câţiva ani în urmă. Enoriaşii sunt de părere că, deşi este o persoană tânără, are multă autoritate, energie şi dorinţa schimbării. Don Gabriel a fost oarecum neprietenos cu acele persoane care sfidau regulile care trebuie să existe într-o parohie, drept pentru care şi-a făcut duşmani. Mai ales printre persoanele din anturajul fostului paroh.

Aşa se explică, potrivit celor care îl susţin pe preotul român, cum într-un ziar local au apărut acuzaţii legate de orientarea sexuală a lui Don Gabriel. Totul, pe baza faptului că printre cei care apar în lista de prieteni de pe Facebook ar fi câteva persoane de sex masculin, în costume de baie.

În orele care au trecut de la publicare ştirii în ziar, pe care susţinătorii parohului o consideră a fi defăimătoare şi calomnioasă, Don Gabriel a primit zeci de mesaje de susţinere."Cine l-a atacat Don Gabriel a făcut acest lucru din motive personale destul de inconsistente", a declarat un enoriaş, citat de "Il Secolo XIX.It".

Credincioşi practicanţi sau nu, oamenii din comunitate s-au strâns în jurul parohului pentru a-l apăra, spunând ca este o persoană cinstită şi onestă, care a deranjat prin felul său strict şi sobru de a fi, nu prin orientarea sa sexuală.

Citeşte aici ce intenţionează să facă preotul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net