Prăjitură cu mere şi biscuiţi (de post) - Postolache Violeta

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se curăţă merele şi se rad. Se pun la foc într-o cratiţă împreună cu zahărul (zahărul îl puteţi pune după gust) şi apa şi adăugăm scorţişoara după gust.

Când merele încep să-şi lase zeamă adăugăm praful de budincă şi fierbem până se îngroaşă.

Aşezăm într-o tavă (20/30) în care am pus folie alimentară sau hârtie de copt un rând de biscuiţi.Turnăm deasupra compoziţia fierbinte, aşezăm iarăşi un rând de biscuiţi, apoi restul de compoziţie şi deasupra biscuiţi din nou.

Dăm la rece pentru cel puţin două-trei ore apoi răsturnăm compoziţia cu fundul în sus pe un platou. Apoi tăiem porţiile cu un cuţit bine ascuţit.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net