Povestea emoţionantă a fetiţei care şi-a întâlnit idolul, pe Xavi - VIDEO

Ultima actualizare:

Xavi, la doar câţiva metri de Alleke, se bucura, alături de colegii din naţionala Spaniei, de titlul proaspăt cucerit la Mondialele din Africa de Sud, în autocarul descoperit, cu care făceau turul Madridului, în uralele fanilor. Kelly şi April, părinţii americani ai lui Alleke, încercau fără succes să o consoleze pe micuţa lor fiică, în vârstă de doar patru ani.

"Xaviiii! Unde este Xaviii??"

"Xaviii!!! Unde este Xaviii???!!!", striga Alleke, cu ochii în lacrimi, în timp ce autocarul cu idolul său se îndepărta. "De ce nu coboară? Vreau să vină să stăm de vorbă!", le-a spus fetiţa părinţilor săi.

De unde această pasiune pentru Xavi? "Ţinem cu Barcelona, de când locuiam în Castellon. Eu eram însărcinată cu Alleke şi, când ne uitam la meciurile Barcelonei, simţeam cum mă loveşte în burtică, de câte ori dădea Barça gol", povesteşte April, mama fetiţei.

Kelly, tatăl, nu înţelege Xavimania fetiţei. "Pe durata Mondialului, ne strângeam să vedem meciurile Spaniei şi, nu ştim de ce, Alleke striga numai numele lui Xavi. A început aşa la primul meci, şi a ţinut-o până în finală". Familia Krull susţine că pe durata Campionatului Mondial, strigătul "Xaviiii!" era cel mai des ascultat în casă.

Şi-a întâlnit idolul, în sfârşit

Video-ul acelui moment emoţionant, filmat pe 12 iulie, în Madrid, a fost postat de părinţii săi pe Youtube. Imaginile cu fetiţa care îl striga în zadar pe Xavi au făcut înconjorul Spaniei, ajungând şi la jurnalişti, care au organizat o dublă surpriză, la o emisiune tv de la postul TV3, din Catalunya.

L-au invitat pe Xavi în persoană, cu ocazia Premiilor Sportive ale Catalunyei, acordate de TV3, dar şi pe micuţa Alleke. Cei doi s-au întâlnit, iar fetiţa a învins timiditatea şi oboseala unei ore târzii în noapte, pentru a-şi întâlni idolul. Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net