Poştaş înjunghiat pentru banii de pensie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un poştaş din Capitală a văzut moartea cu ochii, miercuri după-amiază, când a fost înjunghiat în abdomen de doi tâlhari, care au fugit cu banii de pensii şi alocaţii, circa 30.000 de lei. Aflat pe patul de spital, Marius Petrescu, de 34 de ani, ne-a povestit coşmarul prin care a trecut.

Era zi de pensii şi alocaţii pentru locatarii blocului nr. 44 de pe strada Răcari din sectorul 3. Marius Petrescu, poştaşul care de 11 ani le suna în fiecare lună la uşă, avea tolba încărcată cu bani şi era aşteptat în acea zi de oameni.

A intrat în bloc, însă, nu şi-a dat seama că e urmărit. Când a ajuns la etajul 2, poştaşul a fost prins de gât, pe la spate, şi a simţit cum lama rece a unui cuţit îi este înfiptă în abdomen.

„Am încercat să-mi pun geanta în faţă, ca să mă apăr, însă n-am mai avut timp. Bărbatul care mă prinsese de gât, mi-a înfipt cuţitul în burtă şi m-am înmuiat. Nu ştiu exact dacă au fost doi hoţi sau numai unul. Cert e că mi-au luat geanta şi m-au târât în ghenă", ne-a povestit poştaşul.

Sângera foarte puternic şi simţea cum îl lasă puterile. „Am avut multe momente în care mi-am pierdut cunoştinţa. Nu mai aveam putere nici să strig după ajutor", ne-a mai spus Marius.

După aproximativ două ore de zăcut în ghenă, un locatar l-a găsit într-o baltă de sânge, în stare de semiconştienţă. A chemat repede Salvarea, iar Marius a fost dus la Spitalul „Bagdasar-Arseni".

Medicii i-au operat plaga şi acum se simte bine. „Am avut noroc că nu mi-a atins nici un organ", a adăugat bărbatul.

Prinşi după ce au fugit cu genţile poştaşilor

Craiova. Mariana Predoi a plecat în cartierul Rovine, pe 14 octombrie 2009, cu geanta plină de alocaţii şi pensii. Femeia a achitat doar două pensii, până să fie jefuită.

Poştăriţa împărţea corespondenţa când un tânăr i-a luat geanta. Hoţul i-a dat cu un spray în ochi şi a lovit-o. Codruţ Motorga, din Craiova, şi complicea sa, Mihaela Oprea, din Braşov, au fost prinşi în decembrie.

Iaşi. Doi tineri au reuşit, pe 19 februarie, să bage spaima în poştaşul localităţii Ţibana, după ce i-au luat geanta în care se aflau aproximativ 27.000 de lei. Florin Oarză (18 ani) şi Ştefănel Hadarag (17 ani) l-au jefuit pe Constantin Florea, când acesta s-a oprit într-o cârciumă din localitatea Poiana de Sus pentru a-i da alocaţia unui sătean.

Apoi, tinerii l-au urmărit şi i-au dat cu spray lacrimogen în ochi şi câţiva pumni, luându-i geanta.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net