Porto solicită 17 milioane de euro daune pentru suspendaţii Săpunaru şi Hulk

Ultima actualizare:

Suma solicitată reprezintă prejudiciul pentru faptul că echipa nu va prinde viitorul sezon din Liga Campionilor, totul din cauza deciziei de a-i suspenda pe cei doi fotbalişti.

Cu şase etape înainte de finalul sezonului, FC Porto este pe locul trei în clasament, având 50 puncte, cu 11 mai puţine decât liderul Benfica şi cu cinci în urma echipei Sporting Braga.

Doar prima clasată merge direct în grupele Ligii Campionilor, vicecampioana urmând să joace două tururi preliminare în aceeaşi competiţie, iar ocupanta ultimei poziţii a podiumului va participa în Liga Europa.

image

Agentul lui Hulk (foto) a declarat că va chema FIFA în judecată, deoarece, prin suspendarea dictată împotriva jucătorului său, valoarea acestuia scade, iar, pe de altă parte, fotbalistul va rata prezenţa la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

În luna februarie, Liga Profesionistă din Portugalia i-a suspendat pe Hulk şi Cristian Săpunaru pentru patru luni, respectiv şase luni, după incidentele ce au avut loc în tunelul de la vestiare, pe stadionul Da Luz, la un meci disputat la 20 decembrie între Benfica şi Porto, scor 1-0. Cei doi au fost implicaţi într-un incident la tunelul de acces la vestiare.

Membrii Consiliului de Justiţie al Federaţiei Portugheze au decis, la 24 februarie, reducerea suspendării lui Cristian Săpunaru, la patru etape, în urma recursului înaintat de gruparea portugheză la decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net