«Popa făcea sex cu minore şi se filma»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Comuna Vulpeni-Olt vuieşte de două zile. De când s-a aflat că preotul Mircea Popescu, cunoscut ca Popa Capră, a batjocorit o virgină de 15 ani, sătenii vor răzbunare.

Rudele Larisei Văduva (15 ani) pe care fostul preot al comunei ar fi batjocorit-o, cer să se facă dreptate. Bunicii Larisei sunt îngroziţi de ce s-a întâmplat cu biata fată. Bătrânii spun că, dacă popa nu va fi închis, îşi vor face singuri dreptate.â

«Popa mi-a silit fata să-i facă sex oral»

Click! v-a prezentat, ieri, pe larg, drama Larisei Văduva, de 15 ani, care a fost supusă la perversiuni sexuale

Mircea Popescu, zis şi "Popa Capră", a slujit în urmă cu aproape şapte ani la o biserică din comuna Dobreţu. El şi-a pierdut parohia după ce mai multe tinere din localitate l-au acuzat că le-a violat, una dintre ele rămânând şi însărcinată.

simeon stalpnicul png

Florea Popescu, ţârcovnicul din Dobreţu, spune că şi el ştie de aventurile lui Popa Capră: „Când cântam cu el la biserică, avea relaţii cu două minore din Dobreţu. Cu una dintre ele a plecat la Craiova, unde stătea ea, el şi-a pus o perucă pe cap şi s-au filmat în timp ce făceau sex. Altădată, eram cu Crăciunul, a intrat în casă la o fată şi nu mai ieşea. Ce păţeam şi eu cu el! Când trebuia să îmi iau salariul, îmi spunea să iau viteză".

«O să-l omor cu mâna mea!»

„Mi-a distrus nepoata, mi-a nenorocit familia! Dacă justiţia nu îşi face treaba, îl voi omorî cu mâna mea pe nenorocitul ăsta!", a spus Ioana Văduva, bunica victimei.

«A încercat să-mi violeze nepoata»

„I-a zis unei femei care se plângea că i-a murit tatăl şi a întrebat cât costă o liturghie că rezolvă cu ea pe ochi frumoşi. Am strâns semnături de la oameni şi plângeri împotriva lui şi m-am dus cu ele la Episcopie. L-au dat imediat afară", a povestit Ionel Toader, bunicul unei fete pe care fostul preot ar fi încercat să o violeze.

«A lăsat o fată gravidă»

„În urmă cu mai mulţi ani, când era preot la noi, în Dobreţu, a avut o relaţie cu o tânără din sat. A lăsat-o gravidă. Copilul e la fată, nu ştiu dacă îi plăteşte pensie alimentară. Ştiu că nu mai stă în comună, s-a căsătorit în altă parte şi locuieşte cu soţul", a povestit poştăriţa Ana Alexandru.

Citeşte aici şi alte cazuri şocante!

Făcea sex cu elevii şi îi filma

Vlăduţ, 9 ani: «Nenea cu tirul mi-a dat 4 lei să fac sex oral»

Una dintre victimele antrenorului pedofil: «M-a dezbrăcat şi m-a mângâiat pe penis»

«Îi arăta nişte bani şi îi băga penisul în gură»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net