Poliţia columbiană a eliberat o ostatică elveţiană

Citeste tot despre: 

Poliţia columbiană a anunţat - sâmbătă - că a eliberat-o în ajun pe elveţianca Manuela Fankhauser /30 ani/, răpită la începutul lunii ianuarie în nord-estul Columbiei de o bandă de delincvenţi de drept comun care ceruseră o răscumpărare, potrivit AFP.

Femeia a fost regăsită de un comando antiterorist la Palomino, un sat situat la circa 1.200 km nord-est de Bogota, a declarat colonelul Luis Burgos, care conduce poliţia din La Guajira, departamentul în care a avut loc răpirea. Ea este sănătoasă şi nevătămată şi s-a întâlnit cu soţul ei, columbianul Francisco Segundo Cuello, a adăugat el.

În urma unui schimb de focuri, unul dintre răpitori a fost capturat, iar alţi doi au reuşit să fugă, a mai precizat responsabilul.

Tânăra lucrătoare în publicitate, care s-a instalat cu soţul ei în Columbia, a fost răpită în 11 ianuarie. Răpitorii ei cereau 350.000 de dolari pentru eliberarea sa. În pofida acestei aventuri neplăcute, elveţianca a declarat că doreşte să rămână în continure în Columbia, notează Agerpres.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1